Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nine inch nails Songtekst: we’re in this together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nine inch nails - we’re in this together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we’re in this together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nine inch nails! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nine inch nails en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we’re in this together .

Origineel

[Verse 1] I've become impossible Holding onto when When everything seemed to matter more The two of us All used and beaten up Watching fate As it flows Down the path We have chose [Chorus 1] You and me We're in this together now None of them can stop us now We will make it through somehow You and me If the world should break in two Until the very end of me Until the very end of you [Verse 2] Awake to the sound as they peel apart the skin They pick and they pull Trying to get their fingers in Well they've got to kill what we've found Well they've got to hate what they fear Well they've got to make it go away Well they've got to make it disappear The farther I fall I'm beside you As lost as I get I will find you The deeper the wound I'm inside you For ever and ever I am a part of [Chorus 1] You and me We're in this together now None of them can stop us now We will make it through somehow You and me If the world should break in two Until the very end of me Until the very end of you [Bridge] All that we were is gone, we have to hold on All that we were is gone, we have to hold on When all our hope is gone we have to hold on All that we were is gone, but we can hold on [Chorus 2] You and me We're in this together now None of them can stop us now We will make it through somehow You and me Even after everything You're the queen and I'm the king Nothing else means anything

 

Vertaling

[Verse 1] I've become impossible Vasthouden aan toen Toen alles er meer toe leek te doen Wij tweeën Allemaal gebruikt en in elkaar geslagen Kijkend naar het lot Als het stroomt Op het pad We hebben gekozen [Chorus 1] Jij en ik We zitten er nu samen in Niemand van hen kan ons nu nog stoppen We komen er wel doorheen Jij en ik Als de wereld in tweeën zou breken Tot het einde van mij Tot het einde van jou [Vers 2] Wakker worden bij het geluid als ze de huid uit elkaar trekken Ze plukken en ze trekken Proberend hun vingers naar binnen te krijgen Ze moeten doden wat wij hebben gevonden. Ze moeten haten wat ze vrezen. Ze moeten het laten verdwijnen. Ze moeten het laten verdwijnen Hoe verder ik val, hoe verder ik naast je ben Zo verloren als ik ben zal ik je vinden Hoe dieper de wond, hoe dieper ik in je zit. Voor altijd en eeuwig ben ik een deel van [Chorus 1] jij en ik We zitten er nu samen in Niemand van hen kan ons nu stoppen We komen er wel doorheen Jij en ik Als de wereld in tweeën zou breken Tot het einde van mij Tot het einde van jou [Bridge] Alles wat we waren is weg, we moeten volhouden Alles wat we waren is weg, we moeten volhouden Als al onze hoop weg is, moeten we volhouden Alles wat we waren is weg, maar we kunnen volhouden [refrein 2] You and me We zitten er nu samen in Niemand van hen kan ons nu nog stoppen We komen er wel doorheen You and me Zelfs na alles Jij bent de koningin en ik ben de koning Niets anders betekent iets