Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nipsey hussle Songtekst: i could never lose (outro)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nipsey hussle - i could never lose (outro) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i could never lose (outro)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nipsey hussle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nipsey hussle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i could never lose (outro) .

Origineel

[Pre-Chorus] Pride of Milan Back to the mall Everything I got, I'm gonna give it all Only one shot, so I'm goin' hard Everything I got, I'm gonna give it all [Chorus] Cause I can never I lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose [Post-Chorus] Nah, nah So if you want it then you gon' have it If you believe it then it's gonna happen And if you take it you don't gotta ask it Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) [Bridge] She's been around and round the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me She's been around and round the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me [Verse] What's the difference between me and you? See me, I got to win so I could never lose What's the difference between me and you? I'm number one, one, one, one, one What's the difference between me and you? See me, I got to win so I could never lose What's the difference between me and you? I'm number one, one, one, one, one [Pre-Chorus] Pride of Milan Back to the mall Everything I got, I'm gonna give it all Only one shot, so I'm goin' hard Everything I got, I'm gonna give it all [Chorus] Cause I can never I lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose [Post-Chorus] Nah, nah So if you want it then you gon' have it If you believe it then it's gon' happen And if you take it you don't gotta ask it Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) [Bridge] She's been around and round the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me She's been around and round the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me [Verse] What's the difference between me and you? See me, I got to win so I could never lose What's the difference between me and you? I'm number one, one, one, one, one What's the difference between me and you? See me, I got to win so I could never lose What's the difference between me and you? I'm number one, one, one, one, one [Pre-Chorus] Pride of Milan Back to the mall Everything I got, I'm gonna give it all Only one shot, so I'm goin' hard Everything I got, I'm gonna give it all [Chorus] Cause I can never I lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose I can never lose I can I can never lose

 

Vertaling

[Pre-Chorus] Trots van Milaan Terug naar het winkelcentrum Everything I got, I'm gonna give it all Slechts één kans, dus ik ga er voor Everything I got, I'm gonna give it all [Chorus] Cause I can never I lose I can Ik kan nooit verliezen ik kan nooit verliezen Ik kan ik kan nooit verliezen Ik kan nooit verliezen Ik kan ik kan nooit verliezen Ik kan nooit verliezen ik kan ik kan nooit verliezen [Post-Chorus] Nah, nah So if you want it then you gon' have it If you believe it then it's gonna happen And if you take it you don't gotta ask it Als je het doet, wees er dan het beste in. Als je het maar doet, wees er dan het beste in. Just if you do it, be the best at it Als je het doet, wees er dan het beste in. [Bridge] She's been around and around the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me She's been around and around the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me [Verse] Wat is het verschil tussen jou en mij? Zie mij, ik moet winnen zodat ik nooit kan verliezen Wat is het verschil tussen jou en mij? Ik ben nummer een, een, een, een, een Wat is het verschil tussen jou en mij? Zie mij, ik moet winnen zodat ik nooit kan verliezen Wat is het verschil tussen jou en mij? Ik ben nummer een, een, een, een, een [Pre-Chorus] Trots van Milaan Terug naar het winkelcentrum Everything I got, I'm gonna give it all Slechts één kans, dus ik ga er voor Everything I got, I'm gonna give it all [Chorus] Cause I can never I lose Ik kan ik kan nooit verliezen ik kan nooit verliezen Ik kan ik kan nooit verliezen Ik kan nooit verliezen ik kan ik kan nooit verliezen Ik kan nooit verliezen Ik kan ik kan nooit verliezen [Post-Chorus] Nah, nah So if you want it then you gon' have it If you believe it then it's gonna happen And if you take it you don't gotta ask it Als je het maar doet, wees er dan het beste in. Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) Just if you do it, be the best at it (At it) [Bridge] She's been around and around the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me She's been around and around the world She ain't found nobody like me Cause it ain't on me it's inside me [Verse] Wat is het verschil tussen jou en mij? Zie mij, ik moet winnen zodat ik nooit kan verliezen Wat is het verschil tussen jou en mij? Ik ben nummer een, een, een, een, een What's the difference between me and you? Zie mij, ik moet winnen zodat ik nooit kan verliezen What's the difference between me and you? Ik ben nummer een, een, een, een, een [Pre-Chorus] Trots van Milaan Terug naar het winkelcentrum Everything I got, I'm gonna give it all Slechts één kans, dus ik ga er voor Everything I got, I'm gonna give it all [Chorus] Cause I can never I lose I can ik kan nooit verliezen Ik kan nooit verliezen Ik kan ik kan nooit verliezen I can never lose Ik kan ik kan nooit verliezen I can never lose I can I can never lose