Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nirvana Songtekst: endless nameless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nirvana - endless nameless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van endless nameless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nirvana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nirvana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals endless nameless .

Origineel

Silence. Here I am. Here I am. Silent. Bright and clear. It's what I am. I have. Died. Mother [x4]. Death. With violence. Excitement. Right here. Died. Go to hell. Here I am. Right here. Ow!. No mas [x4]. Death. Is what I am. Go to hell. Go to jail. In back of that. Crime. Here I am. Take a chance. Dead!. Die!

 

Vertaling

Stilte. Hier ben ik. Hier ben ik. Stil. Helder en duidelijk. Dat is wat ik ben. Ik ben. Gestorven. Moeder [x4]. Dood. Met geweld. Opwinding. Hier. Gestorven. Ga naar de hel. Hier ben ik. Precies hier. Auw! No mas [x4]. Dood. Is wat ik ben. Ga naar de hel. Ga naar de gevangenis. Daar achteraan. Misdaad. Hier ben ik. Neem een kans. Dood! Sterf!