Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nirvana Songtekst: love buzz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nirvana - love buzz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love buzz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nirvana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nirvana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love buzz .

Origineel

Would you believe me when i tell you. you are the queen of my heart. please don't deceive me when i hurt you. just ain't the way it seems. Can you feel my love buzz?. Can you feel my love buzz?. Can you feel my love buzz?. Can you feel my love buzz?. Would you believe me when i tell you. you are the queen of my heart. please don't deceive me when i hurt you. just ain't the way it seems. Can you feel my love buzz?. Can you feel my love buzz?. Can you feel my love buzz?. Can you feel my love buzz?

 

Vertaling

Wil je me geloven als ik je vertel dat je de koningin van mijn hart bent? Alsjeblieft, bedrieg me niet als ik je pijn doe. Het is gewoon niet zoals het lijkt. Kun je mijn liefdesgezoem voelen? Kun je mijn liefdesboost voelen? Can you feel my love buzz? Kun je mijn liefdesbrom voelen? Wil je me geloven als ik je zeg. Je bent de koningin van mijn hart. Alsjeblieft bedrieg me niet als ik je pijn doe. Het is gewoon niet zoals het lijkt. Kun je mijn liefdesgezoem voelen? Kun je mijn liefdesboost voelen? Can you feel my love buzz? Can you feel my love buzz?