Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: no doubt Songtekst: in my head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: no doubt - in my head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van no doubt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van no doubt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my head .

Origineel

IN MY HEAD. I try to think about rainbows. When it gets bad. You've got to think about something. To keep from going mad. I try to think about big fat roses. When the ships starts going down. But my head is wicked jealous. Don't wanna talk about it right now. Chorus:. Long distance, don't talk about. Ex-girlfriends, don't talk about. You without me, don't talk about the past.... In my head, it's only in my head. In my head, it's only in my head.... There's just something about you. That gets me in a twist. And sometimes I think that cupid. Is just taking the piss. It only takes one word or idea. To send me in real deep. So if you think you're clever. Use the right words when you talk to me. Chorus. I, I, I, I really think I have a problem. I really can't control myself. Why do I get so suspicious?. Do you want someone else?. 'Cause everybody wants, everybody else. Everybody wants, everybody else. Everybody wants, everybody else. Everybody wants, everybody else!. Only in my head.... It's only in my head. In my head, it's only in my head. In my head, it's only in my head. Long distance, don't talk about. Ex-girlfriends, don't talk about. You without me, don't talk about the past. Let's talk about. The future, let's talk about. The wedding, let's talk about. Gwen Stefani, let's talk about. How much you like me and all that...

 

Vertaling

IN MIJN HOOFD. Ik probeer aan regenbogen te denken. Als het slecht gaat. Je moet ergens aan denken. Om niet gek te worden. Ik probeer te denken aan grote vette rozen. Wanneer de schepen beginnen te zinken. Maar mijn hoofd is jaloers. Ik wil er nu niet over praten. Refrein. Lange afstand, praat er niet over. Ex-vriendinnen, praat er niet over. Jij zonder mij, praat niet over het verleden.... In mijn hoofd, het is alleen in mijn hoofd. In mijn hoofd, het is alleen in mijn hoofd.... Er is gewoon iets aan jou. Dat me in de war brengt. En soms denk ik dat Cupido. me gewoon aan het pissen is. Er is maar één woord of idee nodig. Om me echt diep te laten zinken. Dus als je denkt dat je slim bent. Gebruik de juiste woorden als je tegen me praat. Refrein. Ik, ik, ik denk echt dat ik een probleem heb. Ik kan mezelf echt niet beheersen. Waarom word ik zo achterdochtig? Wil je iemand anders? Want iedereen wil, iedereen. Iedereen wil, iedereen. Iedereen wil, iedereen. Iedereen wil, iedereen! Alleen in mijn hoofd. Het zit alleen in mijn hoofd. In mijn hoofd, het zit alleen in mijn hoofd. In mijn hoofd, het zit alleen in mijn hoofd. Lange afstand, praat er niet over. Ex-vriendinnen, niet over praten. Jij zonder mij, praat niet over het verleden. Laten we praten over. De toekomst, laten we erover praten. De bruiloft, laten we erover praten. Gwen Stefani, laten we 't erover hebben. Hoeveel je van me houdt en zo...