Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: no doubt Songtekst: push and shove (feat. busy signal, major lazer)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: no doubt - push and shove (feat. busy signal, major lazer) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van push and shove (feat. busy signal, major lazer)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van no doubt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van no doubt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals push and shove (feat. busy signal, major lazer) .

Origineel

No Doubt.... You can work it.... Give it to me straight. When you smooth operate. Can you come out and play?. Make my tic talk. Step up to the plate. No underestimate. No, never play it safe. No relax. Boy you're charming me, not gonna fight. I'm your moll indeed, not gonna hide it. Hustlin' you got me. Your turfs in my lane. Respect nobody. Bonnie and Clyde it. Not gonna testify. Gotta me under oath big time. Baby you (hustler, hustler, hustler). Gonna work for you all night, yeah. Go for whatever you want. Don't let anyone tell you that you can't. Baby you, baby you get that, take that. I'm in the mood so make it last. Hustle 9 to 5. You're gonna have to survive. Go hard, go hard, go hard, go hard. Wanted dead or alive. You work it hard (you work it). Boy you got me good. How you push and shove (push and shove). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Boy you got me good. How you push and shove (you work it hard gonna survive some). Ooh boy you're hustlin' me. Smoke ina de place. Mi a defend mi space. Give mi food for mi plate. Mi no take talk. Strapped just in case. Anybody violate. Dem quick fe get erases. Cause me squeeze fast. If a high grade weed me provide it. Cops dem search dem never gonna find it. Hustlin' in the street, de turf and de lane. No beg nobody, nuttin' me no join it. Touch de road at night. Make money and mi feel alright. Ghetto youths hustle, hustle at it. Shine like the stadium light, yeah. Go fi whatever you want. No mek nobody tell you say you can't. Ghetto youths set dat, get dat, tek dat. Go fi de food, no mek it pass. Hustle 9 till 5. Cause mi haffe survive. Go hard, harder than de hard drive. Take a ride with me. If that's all right. We'll shine so bright. You work it hard (you work it). Boy you got me good. How you push and shove (push and shove). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Boy you got me good. How you push and shove (you work it hard gonna survive some). Ooh boy you're hustlin' me. You push and shove. I take the bait. It's a risky business. Gonna play it anyway. You push and shove. I take the bait. It's a risky business. Gonna play it anyway. Tik tok round de clock. Hustlin' on de block. Make sure everything right fi my girl. The love is non-stop. You feel the impact. Collide like two stars in my world. Ready when you're ready we can run this city. No if's, no buts, no maybes. Seckle down gal, do the rocksteady. Mi put a smile on your face like it's payday. La la la la vida loca. We speeding it up like soca. Just when you think it's over. We be on another level like we doing yoga. My love is toxic, stretch like elastic, drastic. Share the pilot inna mi cockpit. Anytime anyplace we blaze. You work it hard (you work it). Boy you got me good. How you push and shove (push and shove). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Boy you got me good. How you push and shove (you work it hard gonna survive some). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Ooh boy you got me good (you got me good). Baby you got the moves (you got the moves). You're hustlin' me. You work it hard. Take a ride with me. If that's all right. We'll shine so bright. Like the city lights. When you're by my side. Stay by my side girl (boy). Let's ride if that what's you want. Have fun if that what's you want. We could go wherever you want girl, want girl. Bubble it if that what's you want. Have a drink if that what's you want. You could have anything you want girl

 

Vertaling

Geen Twijfel .... Je kunt het.... Geef het me recht. Wanneer je gladjes werkt. Kun je naar buiten komen en spelen? Laat mijn tic praten. Stap naar de plaat. Niet onderschatten. Nee, nooit op veilig spelen. Niet ontspannen. Jongen, je charmeert me, ik ga niet vechten. Ik ben inderdaad je molletje, ik ga het niet verbergen. Hustlin' you got me. Je graszoden in mijn laan. Respecteer niemand. Bonnie en Clyde. Ik ga niet getuigen. Je moet me onder ede laten gaan. Baby you (hustler, hustler, hustler). Ik ga de hele nacht voor je werken, ja. Ga voor alles wat je wilt. Laat niemand je vertellen dat je dat niet kunt. Baby jij, baby jij krijgt dat, neem dat. Ik ben in de stemming dus laat het duren. Hustle 9 tot 5. Je zult moeten overleven. Ga hard, ga hard, ga hard, ga hard. Dood of levend gezocht. Je werkt hard. Je werkt hard. Jongen, je hebt me goed te pakken. How you push and shove (duwen en duwen). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Jongen je hebt me goed. How you push and shove (you work it hard gonna survive some). Ooh boy you're hustlin' me. Smoke ina de place. Ik verdedig mijn ruimte. Geef me eten voor mijn bord. Ik neem geen praatjes. Vastgebonden voor het geval dat. Als iemand zich vergrijpt. Ze worden snel gewist. Want ik knijp snel. Als ik een hoge kwaliteit wiet lever. Als de politie zoekt, zal ze het nooit vinden. Hustlin' in de straat, de turf en de lane. Ik smeek niemand, ik doe niet mee. s Nachts de weg op. Geld verdienen en ik voel me goed. Getto-jongeren jagen, jagen er op los. Schijn als het stadionlicht, ja. Doe wat je wilt. Laat niemand je zeggen dat je het niet kunt. Getto jongeren zetten dat, krijgen dat, nemen dat. Ga voor het eten, laat het niet voorbijgaan. Hustle van 9 tot 5. Omdat ik moet overleven. Ga hard, harder dan de harde schijf. Maak een ritje met me. Als dat goed is. We zullen zo helder schijnen. You work it hard (je werkt het). Jongen je hebt me goed. Hoe je duwt en schuift (push and shove). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Boy you got me good. How you push and shove (you work it hard gonna survive some). Ooh boy you're hustlin' me. Je duwt en schuift. Ik neem het aas. Het is een riskante onderneming. Ik ga het toch spelen. Je duwt en duwt. Ik neem het aas. Het is een riskante onderneming. Ik ga het toch spelen. Tik tok de klok rond. Hustlin' on the block. Zorg ervoor dat alles goed komt met mijn meisje. De liefde is non-stop. Je voelt de impact. Bots als twee sterren in mijn wereld. Ready when you're ready we can run this city. Geen als's, geen maars, geen misschien's. Seckle down gal, doe de rocksteady. Ik tover een glimlach op je gezicht alsof het betaaldag is. La la la la vida loca. We versnellen het zoals soca. Net wanneer je denkt dat het voorbij is. We zijn op een ander niveau alsof we yoga doen. Mijn liefde is giftig, rekbaar als elastiek, drastisch. Share the pilot inna mi cockpit. Anytime anyplace we blaze. You work it hard (you work it). Boy you got me good. How you push and shove (duw en duw). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Boy you got me good. How you push and shove (you work it hard gonna survive some). Ooh boy you're hustlin' me. You work it hard (you work it hard you gonna lie some). Ooh boy you got me good (je hebt me goed). Baby you got the moves (je hebt de bewegingen). You're hustlin' me. You work it hard. Maak een ritje met me. Als dat goed is. We zullen zo helder schijnen. Zoals de stadslichten. Als je aan mijn zijde staat. Blijf aan mijn zijde meisje (jongen). Laten we rijden als dat is wat je wilt. Veel plezier als dat is wat je wilt. We kunnen gaan waar je maar wilt meisje, meisje wilt. Bubbel het als dat is wat je wilt. Neem een drankje als dat is wat je wilt. Je kunt alles krijgen wat je wilt meisje