Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: no doubt Songtekst: up yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: no doubt - up yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van no doubt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van no doubt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up yours .

Origineel

(E. Stefani). from the compilation California Skaquake. Mmmm I'll put up with you in the morning. And I'll put up with you in the night. I'll put up with you anytime. Oh being with you's such a delight. I'll put up with you and your boyfriends. And I'll put up with you and your family. I'll put up with you and the inlaws. If they can put up with me. I'll put up with your complaining. And I'll put up with your needs. I'll put up with you messin' around. You can go but once more with me (?). I'll put up with you and your smoking. And I'll put up with you and your dirty deeds. I'll put up with you and your cussin'. You don't know how happy you would make me. I want you sugar yeah hey woo hoo hoo hoo. And baby I got to - I know I have to. I put my love around you honey (?). (?). I want you need you so bad. Oh you put up with me (?). Ooh I'll put up. I'll put up, I'll put up, I'll put up. I'll put up with your last name. And I'll put up with you and not kiss my lips. I'll put up with you not missin' me. Though down deep inside I wish you would change. Though down deep inside I wish you would change. Though down deep inside I wish you would change. Though down deep inside I wish you would change.

 

Vertaling

(E. Stefani). van de compilatie California Skaquake. Mmmm ik zal het met je uithouden in de ochtend. En ik zal het met je uithouden in de nacht. Ik zal het altijd met je uithouden. Oh bij jou zijn is zo'n genot. Ik hou het uit met jou en je vriendjes. En ik verdraag jou en je familie. Ik verdraag jou en de schoonfamilie. Als ze mij kunnen verdragen. Ik tolereer je geklaag. En ik verdraag je behoeftes. Ik zal je gerotzooi verdragen. Je kunt nog maar één keer met me meegaan (?). Ik verdraag jou en je roken. En ik tolereer jou en je smerige daden. Ik tolereer jou en je gescheld. Je weet niet hoe gelukkig je me zou maken. Ik wil je suiker yeah hey woo hoo hoo hoo. And baby I got to - I know I have to. Ik leg mijn liefde om je heen schat. (?). Ik wil je, ik heb je zo hard nodig. Oh je houdt het met me uit. Ooh ik zal het verdragen. Ik zal het verdragen, ik zal het verdragen, ik zal het verdragen. Ik zal je achternaam verdragen. En ik zal het met je uithouden en niet mijn lippen kussen. Ik zal het verdragen dat je me niet mist. Hoewel ik diep van binnen zou willen dat je zou veranderen. Hoewel ik diep van binnen zou willen dat je zou veranderen. Al zou ik diep van binnen willen dat je zou veranderen. Al zou ik diep van binnen willen dat je zou veranderen.