Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: no use for a name Songtekst: watching

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: no use for a name - watching ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watching? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van no use for a name! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van no use for a name en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watching .

Origineel

There is a man I know Who lives across the street Every time I sit down at the table He surveys what I eat He's watching out for crime To happen any time He's always minding someone's business And the business is usually mine He's making sure that I don't have fun Because he lives alone He's watching in the darkness of his home... Watching you, watching me Six remote controls So he can sit back on his ass And watch the world from his perch By the window, on the other side of the glass He says he's looking out for me But why can't he just see? Just because he has nobody He has to bother me...Watching me!

 

Vertaling

Er is een man die ik ken Die aan de overkant van de straat woont Elke keer als ik aan tafel zit Houdt hij in de gaten wat ik eet Hij kijkt uit naar misdaad Die elk moment kan gebeuren Hij bemoeit zich altijd met iemands zaken En die zaken zijn meestal de mijne Hij zorgt ervoor dat ik geen plezier heb Omdat hij alleen woont Hij kijkt toe in de duisternis van zijn huis... Kijkt naar jou, kijkt naar mij Zes afstandsbedieningen Zodat hij achterover kan leunen op zijn kont En naar de wereld kijken vanaf zijn zitplaats Bij het raam, aan de andere kant van het glas. Hij zegt dat hij op me let Maar waarom kan hij niet gewoon zien? Alleen omdat hij niemand heeft Moet hij me lastig vallen... Mij in de gaten houden!