Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: noel gallagher Songtekst: (i wanna live in a dream in my) record machine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: noel gallagher - (i wanna live in a dream in my) record machine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (i wanna live in a dream in my) record machine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van noel gallagher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van noel gallagher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (i wanna live in a dream in my) record machine .

Origineel

Help me To find the light that's shinning on me To get back what they've taken from me Build a little fire where it's cold Show me The path that leads to all the glory The words that tell a sacred story Build a little fire where it's cold I wanna live in a dream In my record machine I wanna picture the world And everyone inside my mouth And all the money I waste Is it a matter of taste? I wanna picture the world And you can't make me spit it out Take me Back from the darkness Where they sent me Give hope to places Where it can't be Build a little fire where it's cold I wanna live in a dream In my record machine I wanna picture the world And everyone inside my mouth And all the money I waste Is it a matter of taste? I wanna picture the world and You can't make me spit it out You can't give me your reason I wanna mean what to shine You can't give me the feelings 'Cause they're already mine You get one in a million And if the sun won't rise on my soul Then I'll I go

 

Vertaling

Help mij om het licht te vinden dat op mij schijnt Om terug te krijgen wat ze van me hebben afgenomen Bouw een klein vuur waar het koud is Toon mij Het pad dat leidt naar alle glorie De woorden die een heilig verhaal vertellen Bouw een klein vuurtje waar het koud is Ik wil in een droom leven In mijn platenmachine Ik wil me de wereld voorstellen En iedereen in mijn mond En al het geld dat ik verspil Is het een kwestie van smaak? Ik wil me de wereld voorstellen En je kunt me niet dwingen het uit te spugen Neem me mee. Terug uit de duisternis Where they sent me Geef hoop aan plaatsen Waar het niet kan zijn Bouw een vuurtje waar het koud is Ik wil in een droom leven In mijn platenmachine Ik wil me de wereld voorstellen En iedereen in mijn mond En al het geld dat ik verspil Is het een kwestie van smaak? Ik wil me de wereld voorstellen en Je kunt me niet dwingen het uit te spugen Je kunt me je reden niet geven Ik wil bedoelen wat ik moet laten schijnen You can't give me the feelings 'Cause they're already mine Je krijgt er één uit een miljoen En als de zon niet opkomt op mijn ziel Dan zal ik gaan