Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: noel torres Songtekst: cuando me dejes de amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: noel torres - cuando me dejes de amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cuando me dejes de amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van noel torres! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van noel torres en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cuando me dejes de amar .

Origineel

Cuando me dejes de amar se van a secar los mares cuando me Dejes de amar no brillaran las estrellas cuando me dejes De amar la flores en primavera se van a poner muy tristes Se van a poner muy tristes cuando me miren llorar Le pido a dios pero a el solamente que nos deje a los dos Amarnos eternamente cuando me dejes de amar el sol el Cielo y la luna se van a morir conmigo se van a morir Conmigo cuando me dejes de amar

 

Vertaling

Als je stopt met van me te houden, zullen de zeeën opdrogen. Ik laat de sterren niet schijnen als je niet meer van me houdt. Ik zal zo verdrietig zijn als ze me zien huilen Ik zal zo verdrietig zijn als ze me huilend aankijken Ik bid tot God, maar alleen tot hem om ons tweeën Ik zal voor altijd van je houden als jij stopt met van mij te houden de zon, de hemel en de maan En de hemel en de maan zullen met mij sterven zij zullen met mij sterven Met mij als je stopt met van me te houden