Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nofx Songtekst: cell out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nofx - cell out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cell out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nofx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nofx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cell out .

Origineel

She asked me if I was a singer then called me has-been She said she really like my band in the early 90's I said stop saying those mean things, my ego is so fragile And the she called me a poseur punk Why don't I drink up and get the hell out Cuz I'm a sellout That berating kinda bumped me out so I left the prakside I walked to my Volvo and noticed I had a couple slashed tires But adding injury and insult to vandalism Someone took a key to my door and boldly spelled out You're a sellout It says on the side of my car that I'm a sellout I play a Korean guitar but I'm a sellout I'm a sellout

 

Vertaling

Ze vroeg me of ik een zangeres was en noemde me toen has-been. Ze zei dat ze mijn band in de vroege jaren 90 erg goed vond. Ik zei stop met die gemene dingen te zeggen, mijn ego is zo breekbaar En toen noemde ze me een aanstellerige punker. Waarom drink ik niet op en maak dat ik wegkom Cuz Ik ben een uitverkoop Dat gescheld maakte me een beetje moe, dus verliet ik de prakside Ik liep naar mijn Volvo en zag dat ik een paar banden had doorgesneden Maar wat het vandalisme nog erger maakte... Iemand nam een sleutel van mijn deur en spelde brutaal Je bent een verrader. Op de zijkant van mijn auto staat dat ik een verrader ben Ik speel op een Koreaanse gitaar maar ik ben een uitverkoop I'm a sellout