Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nofx Songtekst: on my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nofx - on my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nofx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nofx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on my mind .

Origineel

Why can't I do what I want? Why must I do what my parents want? [Unverified] I gotta live by mom's rules I gotta live by mom's rules I gotta live by mom's rules I gotta live by mom's rules I gotta live by mom's rules, yeah

 

Vertaling

Waarom kan ik niet doen wat ik wil? Waarom moet ik doen wat mijn ouders willen? [Unverified] Ik moet leven volgens mama's regels Ik moet leven volgens mama's regels Ik moet me aan moeders regels houden. Ik moet leven volgens mamma's regels Ik moet leven volgens mama's regels, ja