Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nofx Songtekst: three against me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nofx - three against me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van three against me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nofx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nofx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals three against me .

Origineel

Bloody nose, like people stub toes Got a fat lip every other week Learned to breath through the wrong end of a sleeping bag Learned to read the bible superglued to my hand It's not called abuse It's called sibling rivalry And it's always three against me Three against me No one calls it hate when it's your brothers It's called tough love and accepted by the neighbors It's not called a hate crime, it's just what my brothers did to pass the time One hundred fist salute saturday morning A steel toe to the shin saturday night Mustard up the nose while i was sleeping Wake up with tobasco in my eye It's not called abuse It's called sibling rivalry And it's always three against me Three against me No one calls it hate when it's your brothers Closed door and a blind eye by my parents It's not called a hate crime, it's just what my brothers did to kill When i found a train ticket on the bed Next to a note that read If i had any respect I wouldn't think about visiting, writing or calling In fact any communication would be deleted or hung up All letters would be torn Who would correspond with someone who was never born?

 

Vertaling

Bloederige neus, alsof mensen hun tenen stoten. Ik heb om de week een dikke lip. Leerde te ademen door het verkeerde eind van een slaapzak Leerde de bijbel te lezen, vastgelijmd aan mijn hand. Het heet geen misbruik. Het heet rivaliteit tussen broers en zussen. En het is altijd drie tegen mij Drie tegen mij Niemand noemt het haat als het je broers zijn. Het heet harde liefde en geaccepteerd door de buren Het wordt geen haatmisdaad genoemd, het is gewoon wat mijn broers deden om de tijd te doden. Honderd vuist saluut zaterdagmorgen Een stalen teen tegen het scheenbeen zaterdagavond. Mosterd in mijn neus terwijl ik sliep. Wakker worden met tobasco in mijn oog. Het heet geen misbruik. Het heet rivaliteit tussen broers en zussen. En het is altijd drie tegen mij Drie tegen mij. Niemand noemt het haat als het je broers zijn. Gesloten deur en een oogje dicht van mijn ouders. Het heet geen haatmisdaad, het is gewoon wat mijn broers deden om te doden. Toen ik een treinkaartje op het bed vond Naast een briefje waarop stond Als ik enig respect had. zou ik er niet aan denken om op bezoek te komen, te schrijven of te bellen. In feite zou elke communicatie worden verwijderd of opgehangen. Alle brieven zouden verscheurd worden. Wie zou corresponderen met iemand die nooit geboren is?