Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: norah jones Songtekst: don’t miss you at all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: norah jones - don’t miss you at all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t miss you at all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van norah jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van norah jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t miss you at all .

Origineel

As I sit and watch the snow Fallin' down I don't miss you at all I hear children playin' laughin' so loud I don't think of your smile So if you never come to me You'll stay a distant memory Out my window to see lights going dark Your dark eyes don't haunt me And then I wonder who I am Without the warm touch of your hand And then I wonder who I am Without the warm touch of your hand As I sit and watch the snow Fallin' down I don't miss you at all I don't miss you at all I don't miss you at all

 

Vertaling

Als ik zit en kijk naar de sneeuw die naar beneden valt mis ik je helemaal niet Ik hoor kinderen spelen en zo hard lachen Ik denk niet aan je lach Dus als je nooit naar me toekomt blijf je een verre herinnering Uit mijn raam om lichten te zien die donker worden Je donkere ogen achtervolgen me niet En dan vraag ik me af wie ik ben Zonder de warme aanraking van je hand En dan vraag ik me af wie ik ben Zonder de warme aanraking van je hand Als ik zit en kijk naar de sneeuw die naar beneden valt mis ik je helemaal niet Ik mis je helemaal niet Ik mis je helemaal niet