Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: normalayze Songtekst: nosso mundo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: normalayze - nosso mundo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nosso mundo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van normalayze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van normalayze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nosso mundo .

Origineel

Já faz tempo que não te vejo mais. Sonhando assim. Lembra da primeira vez. Foi bom demais. Quando eu olhei pra ti. Você sorriu pra mim. Fui em sua direção. Pra te encontrar. Tente entender eu não sei dizer. Não quero te ter. Eu só sei dizer que quero viver. Pra te dar o amor. Penso em tudo que quero que feliz me faça. Pra mim é poder ter você. Penso em tudo que quero que feliz te faça. É só me dizer e viver. Lembra quando eu te vi. Andando ali. Fui com a intensão. De te conquistar. Você fez meu mundo. Brilhar feliz. Tudo o que não quis. Ficou pra trás. Eu não sei dizer nem mesmo entender. Pra falar de você. Hoje eu quero ser tudo pra você. Pra te ver feliz. Penso em tudo que quero que feliz me faça. Pra mim é poder ter você. Penso em tudo que quero que feliz te faça. É só me dizer e viver. Penso em tudo que quero que feliz te faça. Deixo tudo acontecer. Faço tudo pra te ter. Quero o mundo pra viver com você.

 

Vertaling

Het is lang geleden dat ik je gezien heb. Dromen zoals dit. Denk aan de eerste keer. Het was te goed. Toen ik naar je keek. Je lachte naar me. Ik ging naar je toe Om jou te vinden. Probeer te begrijpen dat ik dat niet kan zeggen. Ik wil je niet hebben. Ik kan alleen maar zeggen dat ik wil leven. Pra te dar o amor. Ik denk aan alles wat ik wil dat je me gelukkig maakt. Voor mij is het mogelijk om je te zien. Ik denk aan alles wat ik wil dat jou gelukkig maakt. Zeg het me en blijf leven. Weet je nog toen ik je zag. Daarheen lopen. Ik ging met de bedoeling. Om je voor je te winnen. Jij hebt mijn wereld gemaakt. Schijn gelukkig. Alles wat ik niet wilde Werd achtergelaten. Ik kan niet zeggen of zelfs begrijpen Om over jou te praten. Vandaag wil ik alles voor je zijn. Pra te ver feliz. Ik denk aan alles wat ik wil dat je me gelukkig maakt. Voor mij is het om jou te kunnen hebben. Ik denk aan alles wat ik wil om je gelukkig te maken. Alles wat je hoeft te doen is het me vertellen en leven. Ik denk aan alles wat ik wil om je gelukkig te maken. Ik laat alles gebeuren. Ik doe alles om jou te hebben. Ik wil dat de wereld met jou leeft.