Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nosso sentimento Songtekst: como eu te amei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nosso sentimento - como eu te amei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van como eu te amei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nosso sentimento! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nosso sentimento en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals como eu te amei .

Origineel

Eu pensei que fosse brincadeira. Que era coisa passageira. Mas descobri que amo você. Tenta pelo menos entender. Mas você brincou comigo. Fingiu o tempo todo ser o meu abrigo. Mas só que me traiu na nossa cama. E ainda tá jurando que me ama. Eu juro que nunca teve traição. Foi só mal entendido numa ligação. Não mente, eu sei que você me enganou. Peguei no telefone uma mensagem que já deletou. Pra mim você não vale nada. É tudo falsidade, conversa fiada. Eu fui infiel, te magoei. Mas ferindo você. Eu também me machuquei. Como eu te amei. Mas você magoou o meu coração. E agora vem aqui pra me pedir perdão. Sabendo que entre nós tudo acabou. Eu te enganei, mas tô completamente arrependido. Prometo nunca mais errar contigo. Você é o meu verdadeiro amor. Fiquei com você somente por ficar. Fiz um monte de besteira, fiz você chorar. Mas eu descobri, pra sempre vou te amar

 

Vertaling

Ik dacht dat het een grap was. Dat het een voorbijgaand iets was. Maar ik heb ontdekt dat ik van je hou. Probeer het tenminste te begrijpen. Maar je speelde spelletjes met me. Je deed de hele tijd alsof je mijn schuilplaats was. Maar alleen jij verraadde me in ons bed. En je zweert nog steeds dat je van me houdt. Ik zweer dat er nooit sprake was van verraad. Het was gewoon een verkeerd begrepen telefoontje. Lieg niet, ik weet dat je me bedrogen hebt. Ik kreeg een bericht van je aan de telefoon, en je hebt het gewist. Je bent waardeloos voor mij. Het is allemaal bullshit, bullshit. Ik was ontrouw, ik heb je pijn gedaan. Maar ik heb je pijn gedaan. Ik heb mezelf ook pijn gedaan. Zoals ik van jou hield. Maar je hebt mijn hart gekwetst. En nu kom je hier om me om vergeving te vragen Wetende dat het voorbij is tussen ons. Ik heb je bedrogen, maar het spijt me heel erg. Ik beloof dat ik nooit meer een fout met je maak. Jij bent mijn ware liefde. Ik bleef bij je om te blijven. Ik heb er een zooitje van gemaakt, je aan het huilen gemaakt. Maar ik heb ontdekt, dat ik voor altijd van je zal houden