Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nosso sentimento Songtekst: me usa e some

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nosso sentimento - me usa e some ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me usa e some? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nosso sentimento! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nosso sentimento en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me usa e some .

Origineel

Você fica quase um mês sem me ligar, e aparece. Sem nem mesmo avisar. Diz que tá querendo muito conversar. Eu acredito e vou correndo te encontrar. Não fala nada e já sai tirando a roupa. E faz amor comigo sem beijar na boca. E aquela história de problemas pra contar. Era mentira só queria me usar, você vem. Pra alimentar teu corpo, você vem satisfazer. Teu ego, você faz meu coração de bobo. Você pede amor e eu não. Te nego. Preciso ter vergonha na minha cara. Preciso me valorizar um pouco, preciso dizer não. Pra sua tara, mas eu te amo e isso me deixa louco. E você nem liga. O teu coração é de concreto, eu me sinto como. Um objeto você me usa e some, você me usa e some. Eu sei que eu não mereço esse castigo porque que. Você faz assim comigo, você me usa e some. Você me usa e some, você me faz sentir um lixo como. Um homem

 

Vertaling

Je belt me bijna een maand niet, en dan kom je opdagen. Zonder het me zelfs te vertellen. Je zegt dat je echt wilt praten. Ik geloof je en ga je zoeken. Je zegt geen woord en trekt je kleren uit. En vrijt met me zonder me op de mond te kussen. En dat verhaal over problemen te vertellen. Het was een leugen. Je wou me gewoon gebruiken, komaan. Om je lichaam te voeden, kom je om te bevredigen Je ego, je maakt mijn hart een dwaas Jij vraagt om liefde en ik niet. Ik ontken je. Ik moet me schamen voor mijn gezicht. Ik moet mezelf een beetje waarderen, ik moet nee zeggen. Tot uw tare, maar ik hou van je en het maakt me gek. En het kan je niet eens schelen. Je hart is gemaakt van beton, heb ik het gevoel. Een object je gebruikt me en verdwijnt, je gebruikt me en verdwijnt. Ik weet dat ik deze straf niet verdien omdat Je doet me dit aan, je gebruikt me en verdwijnt. Je gebruikt me en verdwijnt, je geeft me het gevoel alsof. als een man