Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nosso sentimento Songtekst: número privado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nosso sentimento - número privado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van número privado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nosso sentimento! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nosso sentimento en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals número privado .

Origineel

Sinto que entre a gente está tudo mudado.. Olho pra você e vejo os mesmos erros do passado.. Está fazendo as coisas que me fez sofrer. E não consigo esquecer quando me traiu.. De novo está chegando tarde com o cabelo bagunçado.. De novo está chegando tarde com o perfume misturado.. De novo está fazendo as coisas que me fez sofrer. E não consigo esquecer. E agora?. Toda vez que alguém te liga e eu estou do lado.. Diz que é engano ou que é um número privado.. Só que quem te liga toda vez de madrugada,. Quando atendo e digo "alô", não fala nada.. Isso tudo está muito misterioso.. Por que seu rádio vive no silencioso?. Até tirou a minha foto do visor.. Mudou também a senha do computador.. Está fazendo as coisas que me fez sofrer.. Diz que é só minha imaginação!. Diz que entre a gente não tem traição.. Se teu corpo é só meu, tudo bem,. Mas se der um pedaço pra alguém. Te largo e juro que não volto nunca mais!

 

Vertaling

Ik voel dat tussen ons alles veranderd is... Ik kijk naar je en ik zie dezelfde fouten uit het verleden... Je doet de dingen die je me liet lijden. En ik kan niet vergeten toen je me bedroog... Je komt weer eens te laat met je haar in de war... Je komt weer eens te laat met je parfum gemengd... Je doet weer de dingen die je mij hebt laten lijden. En ik kan het niet vergeten. En wat nu? Elke keer als iemand je belt en ik ben hiernaast... Je zegt dat het een vergissing is of het is een privé nummer... Maar wie je elke keer bij dageraad belt... Als ik antwoord en "hallo" zeg, zegt hij niets... Dit is allemaal erg mysterieus... Waarom staat je radio altijd op stil? Hij haalde zelfs mijn foto van het scherm. Hij veranderde ook het wachtwoord op de computer. Je doet de dingen die je me liet lijden... Hij zegt dat het gewoon mijn verbeelding is. Hij zegt dat er geen verraad is tussen ons... Als je lichaam alleen van mij is, prima. Maar als ik een stuk aan iemand anders geef. Ik verlaat je en zweer dat ik nooit meer terug zal komen!