Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nosso sentimento Songtekst: psicose de ciúme

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nosso sentimento - psicose de ciúme ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van psicose de ciúme? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nosso sentimento! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nosso sentimento en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals psicose de ciúme .

Origineel

Qualquer briga a toa você diz que o nosso amor tá acabando. meu coração tá reclamando pedindo pra você parar de brigar. se eu chego tarde você cisma que com outra estou ficando. de tudo está desconfiando até me segue pra me vigiar. Falta só fazer protesto sai gritando que eu não presto. faz escandalos em festas bares em qualquer lugar. diz que eu tô com outro perfume psicose de ciúme. mas eu sei que sou fiel porque eu vivo pra te amar. Nunca vou trair você (porque eu te amo). nunca vou trair você (porque eu te quero). como eu faço pra provar que o que sinto por você. é um amor sincero

 

Vertaling

Elke strijd voor niets je zegt dat onze liefde eindigt. mijn hart klaagt vraagt u om te stoppen met vechten. als ik te laat kom denk je dat met een ander ik blijf. alles is verdacht zelfs volgt me om me te bekijken. maar ik weet dat ik trouw ben omdat ik leef om van je te houden. Ik zal je nooit verraden (omdat ik van je hou). Ik zal je nooit verraden (omdat ik je wil). Hoe kan ik bewijzen dat wat ik voor je voel, een oprechte liefde is