Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nosso tom Songtekst: luz do teu olhar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nosso tom - luz do teu olhar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luz do teu olhar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nosso tom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nosso tom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luz do teu olhar .

Origineel

Resta um nome,. Um papel. E toda minha alma. Do teu prazer. Do teu mel. Restou sua marca. De me usar e abusar. De me fazer encantar. Vi um sorriso uma imagem. Que parecia real. Sonhos e sonhos guardei. Mil coisas planejei. Ontem eu olhava no espelho. E eu só via você. Hoje me sinto feliz. Por antes perceber. Que a luz do teu olhar. Não brilha mais. No campo amor estas. Nas laterais. Que a tua falta tanto faz. Viver é não olhar pra trás. Não cabe a mim julgar. Quero um pouco de paz

 

Vertaling

Nog één naam. Een stuk papier. En mijn hele ziel. Van uw plezier. Van je honing. Daar blijft je merkteken. Van het gebruiken en misbruiken van mij. Om me te betoveren. Ik zag een glimlach, een beeld. Dat leek echt. Dromen en dromen hield ik. Duizend dingen die ik gepland had. Gisteren keek ik in de spiegel En ik zag alleen jou. Vandaag voel ik me gelukkig. Voor ik het besefte. Dat het licht in je ogen Schijnt niet meer. Op het liefdesveld deze. Aan de zijlijn. Que a tua falta tanto faz. Leven is niet achterom kijken. Het is niet aan mij om te oordelen. Ik wil wat rust