Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nothing But Thieves Songtekst: Sorry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nothing But Thieves - Sorry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sorry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nothing But Thieves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nothing But Thieves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sorry .

Origineel

You might kill me with desire Wind me tighter than a wire It's something that you do to me I run away like mercury And I know you think it's rough When you're try'na patch us up And I say honey what is love? You just say I drink too much Maybe I'm defective Or maybe I'm dumb I'm sorry, so sorry for what I've done Maybe I'm bad natured Or maybe I'm young I'm sorry, so sorry for what I've done And I'm the t-shirt that I wear Pick the thorns out of my hair I broke your heart so carelessly But made the pieces part of me And now it hurts what we've become 'Cause you taught me how to love It's me who taught you how to stop And you just say I drink too much Maybe I'm defective Or maybe I'm dumb I'm sorry, so sorry for what I've done Maybe I'm bad natured Or maybe…

 

Vertaling

Je zou me misschien kunnen vermoorden met verlangen Wind me strakker dan een draad Het is iets dat je me aandoet Ik ren weg zoals kwik En ik weet dat je denkt dat het ruw is Probeer ons te patchen als je zin hebt En ik zeg schat wat is liefde? Je zegt gewoon dat ik te veel drink Misschien ben ik defect Of misschien ben ik dom Het spijt me, sorry voor wat ik heb gedaan Misschien ben ik slechtaardig Of misschien ben ik jong Het spijt me, sorry voor wat ik heb gedaan En ik ben het t-shirt dat ik draag Haal de doornen uit mijn haar Ik heb je hart zo achteloos gebroken Maar maakte de stukken deel van mij En nu doet het pijn wat we zijn geworden Omdat je me hebt geleerd hoe lief te hebben Ik ben het die je heeft geleerd te stoppen En je zegt gewoon dat ik te veel drink Misschien ben ik defect Of misschien ben ik dom Het spijt me, sorry voor wat ik heb gedaan Misschien ben ik slechtaardig Of misschien…