Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nove mil anjos Songtekst: vício

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nove mil anjos - vício ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vício? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nove mil anjos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nove mil anjos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vício .

Origineel

Quando eu te vejo,. Eu tiro os pés do chão. E sinto sopro do desejo. Que vem em compulsão. E nunca acaba,nunca. ôôuô vem sempre comigo onde vou. ôÔuÔ é o meu vício. ôôuô vem sempre comigo onde vou. ôÔuô é o meu vício. Eu não esqueço. Não tento remediar. No fim eu volto pro começo. Melhor que respirar. É ter comigo. E nuncaaa. ôôuô vem sempre comigo onde vou. ôÔuô é o meu vício. ôôuô vem sempre comigo onde vou. ôÔuÔ é o meu vício. Veem, vem que eu consigo te mostrar. Há, há uma outra estrada para amar. ôôuô vem sempre comigo onde vou. ôÔuô é o meu vício. ôôuô vem sempre comigo onde vou. ôÔuô é o meu vício. Vem sempre comigo onde vou. ôÔuô

 

Vertaling

Als ik je zie. Ik haal mijn voeten van de grond. En ik voel de adem van verlangen. Dat komt in dwang. Het houdt nooit op, nooit. Het gaat met me mee waar ik ook ga. Het is mijn verslaving. Het gaat met me mee waar ik ook ga. Het is mijn verslaving. Ik vergeet het niet. Ik probeer het niet te repareren. Uiteindelijk ga ik terug naar het begin. Beter dan ademhalen. Het is het hebben met mij. En nooit. kom met me mee waar ik ook ga. kom met me mee waar ik ook ga. kom met me mee waar ik ook ga. kom met me mee waar ik ook ga. Kom, kom ik kan het je laten zien. Er is, er is een andere weg naar de liefde. ôôuô komt altijd met me mee waar ik ook ga. ôô is mijn ondeugd. ôôuô komt altijd met me mee waar ik ook ga. ôôuô is mijn ondeugd. Kom altijd met me mee waar ik ook ga.