Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: novo leo Songtekst: lua (pte. 2)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: novo leo - lua (pte. 2) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lua (pte. 2)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van novo leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van novo leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lua (pte. 2) .

Origineel

Fala pra ela. Que hoje eu sou só meu. Que eu vou me encontrar. Fala pra ela. Chegou o dia. Fala com ela. Que o sol que tanto faz queimar. Anda esquentando. Fala que eu sei com tempo eu vou reaprender. Que esperar eu já cansei, ei ei. Fala pra ela. Que eu fui só dela. Mas vou me entregar. Às novas ondas. Fala que eu trocaria tudo. Apagaria esse rascunho. Mas cansei, ei ei

 

Vertaling

Zeg het haar. Dat ik vandaag helemaal van mij ben. Dat ik mezelf zal vinden. Zeg het haar. De dag is gekomen. Zeg het haar. Dat de zon die zo brandt. Het wordt warmer. Zeg haar dat ik weet dat ik het met de tijd wel weer zal leren. Dat ik moe ben van het wachten, hey hey hey. Fala pra ela. Ik was van haar alleen. Maar ik zal mezelf aangeven. Op nieuwe golven. Zeg haar dat ik alles zou veranderen. Ik zou dit ontwerp wissen. Maar ik heb er genoeg van, hey hey hey