Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nxzero Songtekst: cartas pra você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nxzero - cartas pra você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cartas pra você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nxzero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nxzero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cartas pra você .

Origineel

[Gee]. Um, dois, Um, dois.... [Di]. Eu tento te esquecer. Mas tudo que eu escrevo. É sobre você. Eu não posso me enganar. Fingir que estou bem. Porque não estou. Preciso de você. (Uh uh uh). Preciso de você. Essa noite. E hoje estou aqui. Só pra te cobrar. O que você disse. Que iria ser pra sempre. Mas não foi assim. Agora o que me resta. Escrever nessa Carta. Pra lembrar. Eu passo tanto tempo. Só te procurando. Em um outro alguém. Mas não posso me enganar. Sinto sua falta. E ninguém pode ver. Preciso de você. (Uh uh uh). Preciso de você. Essa noite. E hoje estou aqui. Só pra te cobrar. O que você disse. Que iria ser pra sempre. Mas não foi assim. Agora o que me resta. (Uh uh uh). Escrever nessa Carta. (Uh uh uh). Preciso de você. (Uh uh uh)

 

Vertaling

[Gee]. Een, twee, Een, twee.... [Di]. Ik probeer je te vergeten. Maar alles wat ik schrijf. gaat over jou. Ik kan mezelf niet voor de gek houden. Doe alsof ik in orde ben. Omdat ik dat niet ben. Ik heb je nodig. (Uh uh uh uh). Ik heb je nodig. Vanavond. En vanavond ben ik hier. Gewoon om je eraan te houden. Wat je zei. Dat het voor altijd zou zijn. Maar dat gebeurde niet. Wat moet ik nu nog doen. Om in deze brief te schrijven. Om te onthouden. Ik spendeer zo veel tijd Ik ben op zoek naar jou. In iemand anders Maar ik kan mezelf niet voor de gek houden. Ik mis je. En niemand kan het zien. Ik heb je nodig. (Uh uh uh uh). Ik heb je nodig. Vanavond. En vanavond ben ik hier Gewoon om je eraan te houden. Wat je zei. Dat het voor altijd zou zijn. Maar dat gebeurde niet. Nu, wat blijft er over voor mij. (Uh uh uh). Schrijf op die brief. (Uh uh uh). Ik heb je nodig. (Uh uh uh)