Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: o.a.r. Songtekst: dareh meyod

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: o.a.r. - dareh meyod ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dareh meyod? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van o.a.r.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van o.a.r. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dareh meyod .

Origineel

Tuesday's coming my baby I told you Wednesday morning It's not too late for us My bags aren't out the door baby don't you know life's a feeling But without you it's nothing It's not too late for us My bags aren't out the door baby Tuesday's coming and I'm not gonna leave you here darling It's a shame you can't hear me Scream my lungs out believe me The miles burn me up I'm living just to watch your fire darling I'm headed out for the road now The engines hold me while sleeping A road might take me away But its sure enough to bring me home baby Tuesday's coming And I'm not gonna leave you here darling Tuesday's coming.

 

Vertaling

Dinsdag komt mijn baby Ik zei het je woensdagmorgen Het is nog niet te laat voor ons. Mijn koffers zijn nog niet de deur uit schat don't you know life's a feeling But without you it's nothing Het is nog niet te laat voor ons Mijn koffers zijn nog niet de deur uit schat Dinsdag komt eraan en Ik laat je hier niet achter schat Het is jammer dat je me niet kunt horen. Schreeuw mijn longen uit mijn lijf, geloof me De kilometers branden me op Ik leef alleen maar om naar je vuur te kijken schat Ik ga nu de weg op De motoren houden me vast terwijl ik slaap Een weg kan me wegvoeren But its sure enough to bring me home baby Tuesday's coming And I'm not gonna leave you here darling Dinsdag komt eraan.