Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: o.a.r. Songtekst: over and over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: o.a.r. - over and over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over and over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van o.a.r.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van o.a.r. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over and over .

Origineel

Sitting here waiting on a new situation On my way back to a known destination I tried all night but I couldn't find the answers No I gotta make it work cause I'm running out of chances Yeah must be out of my mind And all the melodies coming back to me I think I'm feeling just fine City lights and just a few more miles to go I do this all the time why do I draw these lines They keep me out of reach It's not what I wanted no But it brings me to my knees Over and over Over and over Sitting here waiting on a new conversation You're talking out of turn man I'm running out of patience And all the melodies are coming back to me I think I'm feeling just fine City lights and just a few more miles to go I do this all the time Why do I draw these lines Keep me out of reach It's not what I wanted no But it might be what I need And I do this all the time why do I draw these lines They keep me out of reach It's not what I wanted but it brings me to my knees Over and over Over and over Sunny days God I swear there must be Sunny days Up ahead or in between Sunny days Think I found you in this place Over and over Over and over Over and over Over and over And again

 

Vertaling

Ik zit hier te wachten op een nieuwe situatie Op mijn weg terug naar een bekende bestemming Ik heb de hele nacht geprobeerd, maar ik kon de antwoorden niet vinden No Ik moet het laten werken want ik heb geen kansen meer. Yeah must be out of my mind And all the melodies coming back to me I think I'm feeling just fine City lights and just a few more miles to go Ik doe dit de hele tijd why do I draw these lines Ze houden me buiten bereik Het is niet wat ik wilde nee Maar het brengt me op mijn knieën Keer op keer Steeds weer. Ik zit hier te wachten op een nieuw gesprek. Je praat voor je beurt man, mijn geduld raakt op En alle melodieën komen terug naar mij I think I'm feeling just fine City lights and just a few more miles to go I do this all the time Why do I draw these lines Hou me buiten bereik Het is niet wat ik wilde nee Maar het kan zijn wat ik nodig heb En ik doe dit de hele tijd waarom trek ik deze lijnen Ze houden me buiten bereik Het is niet wat ik wilde maar het brengt me op mijn knieën Keer op keer. Keer op keer Zonnige dagen. God ik zweer dat er zonnige dagen zijn In het verschiet of ertussen Zonnige dagen Ik denk dat ik je op deze plek gevonden heb Over en voorbij Over en voorbij Over en voorbij Steeds weer En opnieuw