Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: o.a.r. Songtekst: right on time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: o.a.r. - right on time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van right on time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van o.a.r.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van o.a.r. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals right on time .

Origineel

I know it's been a long, long year. God forbid you listen to me now. I may have laid the pressure on good, But since that day I'll never ask again. It's funny, it's come right down to this. I have to steal my time cause You won't give it up for free. I've been talking to the moon all night, But the stars won't say nothing to me. And though I feel it's easy For a man to grow up Much harder for a man to grow out. You may not appear, But I'm standing here my God. I'll never ask you. Where have you been? You could have told me just, Where have you been? If you know me you know. I won't ask why. They always told me You'd be right on my time. We're coming around. I know you're kind of busy right now. Been a day, but I haven't heard your call. I climbed a mountain just to get A better view of you. But I'll never ask again. It's crazy that we just can't feel the time And lay down for awhile. And let life catch your eye. I've been relaxing with the Wind all day. But the Sky won't open up for me. And though I feel it's easy For a man to stand tall. Much harder for a man to simmer down. You may not appear, But I'm standing here my god. I'll never ask you. Where have you been? You could have told me just, Where have you been? If you know me you know. I won't ask why. They always told me You'd be right on my time. If you give me just a minute of your day, I see now why you choose to stay away. Up here life seems more like living, And living mirrors love. And love just leaves me breathless. On we go. Where have you been? You could have told me just, Where have you been? If you know me you know. I won't ask why. They always told me You'd be right on my time. We're coming around. You act like you can't see me. You act like you don't know me. I just wish you would show me That you'll be right on my time

 

Vertaling

Ik weet dat het een lang, lang jaar is geweest. God verhoede dat je nu naar me luistert. Ik heb de druk er misschien goed op gelegd, maar sinds die dag zal ik het nooit meer vragen. Het is grappig, het is precies hier op neer gekomen. Ik moet mijn tijd stelen omdat Je geeft het niet voor niets. Ik heb de hele nacht tegen de maan gepraat, maar de sterren zeggen niets tegen mij. En hoewel ik voel dat het makkelijk is voor een man om volwassen te worden Veel moeilijker voor een man om volwassen te worden. U verschijnt misschien niet, Maar ik sta hier, mijn God. Ik zal je nooit vragen. Waar ben je geweest? Je had het me gewoon kunnen vertellen, Waar ben je geweest? Als je me kent, weet je het. Ik zal niet vragen waarom. Ze hebben me altijd verteld Dat je precies op tijd zou zijn. We komen eraan. Ik weet dat je het nogal druk hebt nu. Het is al een dag geleden, maar ik heb je telefoontje niet gehoord. Ik beklom een berg alleen maar om een beter zicht op je te krijgen. Maar ik zal het nooit meer vragen. Het is gek dat we gewoon de tijd niet kunnen voelen En even gaan liggen. En het leven op je laten inwerken. Ik heb me de hele dag ontspannen met de wind. Maar de hemel gaat niet voor me open. En hoewel ik voel dat het makkelijk is voor een man om hoog te staan. Veel moeilijker voor een man om te kalmeren. Je mag dan niet verschijnen, Maar ik sta hier, mijn God. Ik zal je nooit vragen. Waar ben je geweest? Je had het me gewoon kunnen vertellen, Waar ben je geweest? Als je me kent, weet je het. Ik zal niet vragen waarom. Ze hebben me altijd verteld Dat je precies op tijd zou zijn. Als je me maar een minuut van je dag geeft, zie ik nu waarom je verkiest weg te blijven. Hierboven lijkt het leven meer op leven, En leven weerspiegelt liefde. En liefde laat me ademloos achter. We gaan verder. Waar ben je geweest? Je had het me gewoon kunnen vertellen, Waar ben je geweest? Als je me kent, weet je het. Ik zal niet vragen waarom. Ze hebben me altijd verteld Dat je precies op tijd zou zijn. We komen eraan. Je doet alsof je me niet kunt zien. Je doet alsof je me niet kent. Ik wou dat je me zou laten zien Dat je precies op tijd bent