Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: o.a.r. Songtekst: this town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: o.a.r. - this town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van o.a.r.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van o.a.r. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this town .

Origineel

In the morning wake me up And tell me everything So I can understand your world And you can understand my dream Yeah I could be anywhere And you could be there with me But I just want to be a ghost And see everything I don't want it to be the way they want it This town, this night, this crowd Come on put them up, let me hear it loud This town, this city, this crowd Stand up on your feet put your worry down And everyone of you all around Come on yall let's take this town Let's take this town It's better that we keep this close Keep you close to me Walking under every sky Over every sea You can be my modern girl And I can be the one you found If we're taking on the world today I know we got to leave this town I don't want it to be the way they want it This town, this night, this crowd Come on put them up, let me hear it loud This town, this city, this crowd Stand up on your feet put your worry down And everyone of you all around Come on yall let's take this town Let's take this town Come on yall let's take this town Come on yall let's take it down On our own let's get away Nothing more left here to see Come on love make it perfect More and more I will believe Like a child I must believe Come on yall make it worth it This town, this night, this crowd Come on put them up, let me hear it loud This town, this city, this crowd Stand up on your feet put your worry down And everyone of you all around Come on yall let's take it Everyone of you in this crowd Come on yall let's take this town This town, this night, this crowd Come on put them up, let's take this town This town, this city, this crowd We're taking on the world today Come on put them up, and every one of you all around We can be anyway, take this town Come on put them up, we're taking on the world today Take this town, we could be anywhere

 

Vertaling

Maak me 's morgens wakker En vertel me alles Zodat ik jouw wereld kan begrijpen En jij mijn droom kunt begrijpen Ja, ik zou overal kunnen zijn En jij zou daar bij me kunnen zijn Maar ik wil gewoon een geest zijn En alles zien Ik wil niet dat het is zoals zij het willen Deze stad, deze nacht, deze menigte Kom op zet ze op, laat het me hardop horen Deze stad, deze stad, deze menigte Sta op, zet je voeten neer, zet je zorgen neer En iedereen van jullie rondom Kom op yall laten we deze stad nemen Laten we deze stad innemen. Het is beter dat we dit dicht bij ons houden Hou je dicht bij mij. Walking under every sky Over elke zee Jij kunt mijn moderne meisje zijn En ik kan degene zijn die je vond Als we het vandaag tegen de wereld opnemen Ik weet dat we deze stad moeten verlaten Ik wil niet dat het wordt zoals zij het willen Deze stad, deze nacht, deze menigte Kom op zet ze op, laat het me hardop horen Deze stad, deze stad, deze menigte Sta op, zet je voeten neer, zet je zorgen neer En iedereen van jullie rondom Kom op yall laten we deze stad nemen Laten we deze stad innemen. Kom op jullie, laten we deze stad innemen. Kom op jullie, laten we de stad innemen. Alleen, laten we weggaan. Er is hier niets meer te zien Kom op liefde maak het perfect Meer en meer zal ik geloven Als een kind moet ik geloven Kom op jullie maken het de moeite waard Deze stad, deze nacht, deze menigte Kom op zet ze op, laat het me hardop horen Deze stad, deze stad, deze menigte Sta op, zet je voeten neer, zet je zorgen neer En iedereen van jullie rondom Kom op yall laten we het nemen Iedereen in deze menigte Come on yall let's take this town Deze stad, deze nacht, deze menigte Kom op zet ze op, laten we deze stad nemen Deze stad, deze stad, deze menigte We nemen het op tegen de wereld vandaag Kom op zet ze op, en ieder van jullie rondom We kunnen hoe dan ook, deze stad innemen Kom op zet ze op, we nemen het vandaag op tegen de wereld Neem deze stad, we kunnen overal zijn