Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: o rappa Songtekst: tribunal de rua

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: o rappa - tribunal de rua ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tribunal de rua? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van o rappa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van o rappa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tribunal de rua .

Origineel

A viatura foi chegando devagar. E de repente, de repente resolveu me parar. Um dos caras saiu de lá de dentro. Já dizendo, ai compadre, você perdeu. Se eu tiver que procurar você ta fudido. Acho melhor você ir deixando esse flagrante comigo. No início eram três, depois vieram mais quatro. Agora eram sete samurais da extorsão. Vasculhando meu carro. Metendo a mão no meu bolso. Cheirando a minha mão.. De geração em geração. Todos no bairro já conhecem essa lição. Eu ainda tentei argumentar. Mas tapa na cara pra me desmoralizar.. Tapa na cara pra mostrar quem é que manda. Pois os cavalos corredores ainda estão na banca. Nesta cruzada de noite encruzilhada. Arriscando a palavra democrata. Como um santo graal. Na mão errada dos homens. Carregada de devoção.. De geração em geração. Todos no bairro já conhecem essa lição.. O cano do fuzil, refletiu o lado ruim do Brasil. Nos olhos de quem quer. E me viu o único civil rodeado de soldados. Como seu eu fosse o culpado. No fundo querendo estar. A margem do seu pesadelo. Estar acima do biótipo suspeito. Mesmo que seja dentro de um carro importado. Com um salário suspeito. Endossando a impunidade a procura de respeito.. Mas nesta hora só tem sangue quente. E quem tem costa quente. Pois nem sempre é inteligente. Peitar um fardado alucinado. Que te agride e ofende para te. Levar alguns trocados. Era só mais uma dura. Resquício de ditadura. Mostrando a mentalidade. De quem se sente autoridade. Nesse tribunal de rua.

 

Vertaling

De auto kwam langzaam. En plotseling, plotseling besloot het me te stoppen. Een van de jongens kwam naar buiten. Hij zei, "Hé, compadre, je hebt verloren. Als ik je moet gaan zoeken, ben je de lul. Ik denk dat je beter deze flagrante met mij laat. Eerst waren het er drie, toen nog vier. Nu waren er zeven samurai van afpersing. Mijn auto doorzoeken. Hun handen in mijn zakken stoppen. Aan mijn hand ruiken. Van generatie op generatie. Iedereen in de buurt kent die les nu wel. Ik probeerde zelfs ruzie te maken. Maar een klap in mijn gezicht om me te demoraliseren... Een klap in het gezicht om te laten zien wie de baas is. Omdat de rennende paarden nog steeds op stal staan In dit kruispunt van de nacht Het woord democraat riskeren Als een heilige graal In de verkeerde hand van mensen. Geladen met toewijding... Van generatie op generatie. Iedereen in de buurt kent die les al. De loop van het geweer, weerspiegelde de slechte kant van Brazilië. In de ogen van hen die het willen. En hij zag mij als de enige burger omringd door soldaten. Alsof het mijn schuld was. Diep van binnen wilde ik dat zijn. In de marge van zijn nachtmerrie. Om boven het verdachte biotype te staan. Zelfs als het in een geïmporteerde auto is. Met een verdacht salaris. Het goedkeuren van straffeloosheid op zoek naar respect. Maar op dit moment gaat het allemaal om warm bloed. En die een warme kust heeft. Want het is niet altijd intelligent. Om op te staan tegen een gehallucineerde fardado. Die je aanvalt en beledigt voor jou. Neem een paar dollar. Het was gewoon weer een zware. Een overblijfsel van de dictatuur. De mentaliteit laten zien. Van hen die denken dat ze gezag hebben. In deze straat rechtbank.