Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: o town Songtekst: my first, my last

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: o town - my first, my last ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my first, my last? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van o town! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van o town en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my first, my last .

Origineel

My first, My last. I'm gonna love you forever. My first, My last. I'm gonna leave you, no never. Girl I want to hold you close tonight. Let you know that everything's so right. It's just the way that you love me. It's just the way that you care. I'll be there for you because.... My first, My last. I'm gonna love you forever. My first, My last. I'm gonna leave you, no never. Girl I think of you both night and day. WOnder if you're safe if you're okay. It's just the way that you move me. Girl you'll never lose. You'll be there for me I know. My first, My last. I'm gonna love you forever. My first, My last. I'm gonna leave you, no never. No matter how high, no matter how low. Be there, be there for you babe. Wherever you are, that's where I'll go. That's where i wanna be. you and me. Spoken:. Oh what a night(what a night, what a night, what a night). A very special night. When I'm with you(when i'm with you baby). When i look in your eyes. I realize. My dreams have come true. My first, My last. I'm gonna love you forever. My first, My last. I'm gonna leave you, no never('till fade). Always wanna be with you my first. help me out. help me out. never gonna leave you lady

 

Vertaling

Mijn eerste, mijn laatste. Ik zal altijd van je houden. Mijn eerste, Mijn laatste. Ik zal je verlaten, nee nooit. Meisje, ik wil je vanavond dicht tegen me aan houden. Je laten weten dat alles zo goed is. Het is gewoon de manier waarop je van me houdt. Het is gewoon de manier waarop je om me geeft. Ik zal er voor je zijn omdat... Mijn eerste, mijn laatste. Ik zal altijd van je houden. Mijn eerste, mijn laatste. Ik zal je verlaten, nee nooit. Meisje ik denk aan je dag en nacht. Ik vraag me af of je veilig bent, of je in orde bent. Het is gewoon de manier waarop je me ontroert. Girl you'll never lose. Je zult er voor me zijn, dat weet ik. Mijn eerste, mijn laatste. Ik zal altijd van je houden. Mijn eerste, mijn laatste. Ik zal je verlaten, nee nooit. Het maakt niet uit hoe hoog, het maakt niet uit hoe laag. Ik zal er zijn, ik zal er zijn voor jou, schat. Waar je ook bent, dat is waar ik heen zal gaan. Dat is waar ik wil zijn. Jij en ik. Gesproken. Oh wat een nacht (wat een nacht, wat een nacht, wat een nacht). Een heel speciale nacht. Als ik bij jou ben, schatje. Als ik in je ogen kijk. Realiseer ik me. Mijn dromen zijn uitgekomen. Mijn eerste, mijn laatste. Ik zal voor altijd van je houden. Mijn eerste, mijn laatste. Ik ga je verlaten, nee nooit('till fade). Always wanna be with you my first. Help me out. Help me out. never gonna leave you lady