Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ocean colour scene Songtekst: the circle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ocean colour scene - the circle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the circle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ocean colour scene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ocean colour scene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the circle .

Origineel

Saturday afternoon The sunshine pours like wine Through the window And I know golden June Can turn an empty gray Against your window And I feel like I'm on the outside Of the circle If I walk by the trees I'll catch the falling leaves If the wind blows But I know all this means is Whiling on the hours Watching sideshows And I feel like I'm on the outside Of the circle Will I turn my coat to the rain I don't know But I'm going somewhere I can warm my bones Fare you well I'll carry me away And sing to those I know Upon their birthdays And I won't feel like I'm on the outside I wont feel like I'm on the outside I wont feel like I'm on the outside Of the circle

 

Vertaling

Zaterdagmiddag De zonneschijn stroomt als wijn Door het raam En ik weet dat gouden juni Een leeg grijs kan veranderen Tegen je raam En ik voel me alsof ik aan de buitenkant sta Van de cirkel Als ik langs de bomen loop vang ik de vallende bladeren Als de wind waait Maar ik weet dat dit alleen maar betekent de uren doorbrengen Kijken naar sideshows En ik voel me alsof ik aan de buitenkant sta van de cirkel Will I turn my coat to the rain Ik weet het niet Maar ik ga ergens heen waar ik mijn botten kan verwarmen Het ga je goed ik zal me wegdragen En zing voor degenen die ik ken Op hun verjaardagen En ik zal me niet voelen alsof ik aan de buitenkant sta Ik zal niet het gevoel hebben dat ik buiten ben Ik zal niet het gevoel hebben dat ik aan de buitenkant sta Van de cirkel