Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ocean jet Songtekst: breaking the stones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ocean jet - breaking the stones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breaking the stones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ocean jet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ocean jet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breaking the stones .

Origineel

[Verse 1 x2] Day after day I'm being told the same 'You wanna run, but you can't take even a step' I didn’t happen to take the easiest way I wouldn't win if I hadn't been making mistakes [Chorus x2] Now I’m gonna break the stones Don’t look back Now it’s real [Verse 2] Fail after fail — the terms of the game But who ever said you're gonna be setting the rules? You're bound within the lenght of your own chain So in the end we're gonna bet who is the fool [Bridge] I was born to the ruins of your cheap empire I tried my luck and wrote my name with fire I know this place never was mine But it is this time [Chorus x2] Now I’m gonna break the stones Don’t look back Now it’s real

 

Vertaling

[Verse 1 x2] Dag na dag krijg ik hetzelfde te horen 'Je wilt wegrennen, maar je kunt niet eens een stap zetten' Ik heb niet toevallig de makkelijkste weg genomen Ik zou niet winnen als ik geen fouten had gemaakt [Refrein x2] Now I'm gonna break the stones Don't look back Now it's real [Verse 2] Faal na faal - de voorwaarden van het spel Maar wie heeft ooit gezegd dat jij de regels gaat bepalen? Je bent gebonden aan de lengte van je eigen ketting Dus op het einde gaan we wedden wie de dwaas is [Bridge] Ik ben geboren in de ruïnes van jouw goedkope imperium Ik beproefde mijn geluk en schreef mijn naam met vuur Ik weet dat deze plek nooit van mij was maar deze keer wel [refrein x2] Nu ga ik de stenen breken Kijk niet achterom Nu is het echt