Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: odds against tomorrow Songtekst: it's true

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: odds against tomorrow - it's true ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's true? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van odds against tomorrow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van odds against tomorrow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's true .

Origineel

I wanna make up Or out Well either way is fine And lucky me You call it free Well I call it a waste of time I wish I was with you Tonight Yeah I wish I was with you Tonight 'Cause I'm pathetic I miss you Yes I miss you And I'm drowned through Over you And the distance that we keep Is this the price Or the cost Because I think it's a bit too steep I wish I was with you Tonight Yeah I wish I was with you Tonight 'Cause I'm pathetic I miss you Yes I miss you And it's true And it's true And it's true Oh no That I miss you Well I miss you I miss you I miss you And it's true And it's true And it's true Oh no no no It's true And it's true Oh no Oh no No no no

 

Vertaling

Ik wil het goedmaken Of uit. Nou, beide manieren zijn goed En gelukkig voor mij Jij noemt het gratis Nou ik noem het tijdverspilling Ik wou dat ik bij jou was Vanavond Ja, ik wou dat ik bij jou was Vanavond Want ik ben zielig Ik mis je. Ja, ik mis je En ik ben verdronken Over jou En de afstand die we houden Is dit de prijs Of de prijs Want ik denk dat het een beetje te steil is Ik wou dat ik bij jou was Vanavond Ja, ik wou dat ik bij jou was Tonight Want ik ben zielig Ik mis je. Ja, ik mis je. En het is waar En het is waar En het is waar Oh nee Dat ik je mis Nou mis ik je Ik mis je. ik mis je En het is waar En het is waar En het is waar Oh nee nee nee Het is waar En het is waar Oh nee Oh nee Nee nee nee