Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: odesza Songtekst: without you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: odesza - without you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van without you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van odesza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van odesza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals without you .

Origineel

(Used, used, used) (used, used) (used,used,used) (used, used) SomeBODY,someBODY,someBODY That, that, that, that grew up on someBODY That, that, that, that grew up on someBODY That, that, that, that grew up on someBODY That, that, that, that (used to) Had me believing it was always something that I've done That I've done Had me believing it was always something that I've done That I've done Had me believing it was always something that I've done That I've done Had me believing it was always something that I've done That I've done Had me believing it was, had me believing it was,had me believing it was... I don't even need your love I don't need that though I don't need that though I don't even need your love Gone instant now, instant now (Never, never, never) (Never, never) (Never, never, never) (Never, never) (Used, used, used) (used, used) (used,used,used) (used, used) That, that, that, that grew up on someBODY That, that, that, that grew up on someBODY That, that, that, that grew up on someBODY That, that, that, that I don't wanna live, I don't wanna live I don't wanna live, I don't wanna live I don't wanna live, I don't wanna live I don't wanna live, I don't wanna live

 

Vertaling

(gebruikt, gebruikt, gebruikt) (gebruikt, gebruikt) (gebruikt, gebruikt, gebruikt) (gebruikt, gebruikt) SommigeBODY,sommigeBODY,sommigeBODY Dat, dat, dat, dat groeide op sommigeBODY Dat, dat, dat, dat opgroeide aan watBODY Dat, dat, dat, dat is opgegroeid aan watBODY Dat, dat, dat, dat (vroeger) Liet me geloven dat het altijd iets was dat ik heb gedaan Dat ik heb gedaan Ik geloofde dat het altijd iets was dat ik heb gedaan Dat ik heb gedaan Ik geloofde dat het altijd iets was wat ik heb gedaan Dat ik heb gedaan Ik geloofde dat het altijd iets was wat ik heb gedaan Dat ik heb gedaan Ik geloofde dat het zo was, ik geloofde dat het zo was, ik geloofde dat het zo was... Ik heb je liefde niet eens nodig Ik heb dat niet nodig Ik heb dat niet nodig I don't even need your love Gone instant now, instant now (Nooit, nooit, nooit) (Nooit, nooit) (Nooit, nooit, nooit) (Nooit, nooit) (Gebruikt, gebruikt, gebruikt) (gebruikt, gebruikt) (gebruikt, gebruikt, gebruikt) (gebruikt, gebruikt) Dat, dat, dat, dat groeide op sommigeBODY Dat, dat, dat, dat groeide op sommigeBODY Dat, dat, dat, dat groeide op sommigeBODY Dat, dat, dat, dat Ik wil niet leven, ik wil niet leven Ik wil niet leven, ik wil niet leven Ik wil niet leven, ik wil niet leven Ik wil niet leven, ik wil niet leven