Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: of monsters and men Songtekst: alligator

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: of monsters and men - alligator ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alligator? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van of monsters and men! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van of monsters and men en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alligator .

Origineel

[Intro] Hey! Hey! [Verse 1] I see colour raining down Feral feeling, swaying sound But I don’t know what you want I am open and I am restless Let me feel it out, let it all come out [Chorus] Wake me up I’m fever dreaming And now I lose control I'm fever dreaming Shake it out It's just what I'm feeling And now I take control I'm fever dreaming (I'm fever dreaming) [Verse 2] Oh so quiet when they laid me in the stream And the starlit sky grew before my eyes Twenty-two women stood by the banks and cried Oh, I [Chorus] Wake me up I’m fever dreaming And now I lose control I'm fever dreaming Shake it out It's just what I'm feeling And now I take control I'm fever dreaming (I'm fever dreaming) I must be fever dreaming (I'm fever dreaming)

 

Vertaling

[Intro] Hey! Hey! [Verse 1] Ik zie kleur naar beneden regenen Wild gevoel, wiegend geluid Maar ik weet niet wat je wilt Ik sta open en ik ben rusteloos Laat me het voelen, laat het er allemaal uitkomen [refrein] Wake me up I'm fever dreaming En nu verlies ik de controle I'm fever dreaming Shake it out Het is gewoon wat ik voel En nu neem ik de controle over I'm fever dreaming (Ik droom van de koorts) [Verse 2] Oh zo stil toen ze me in de beek legden And the starlit sky grew before my eyes Tweeëntwintig vrouwen stonden bij de oever en huilden Oh, ik [Chorus] Wake me up I'm fever dreaming En nu verlies ik de controle I'm fever dreaming Shake it out Het is gewoon wat ik voel En nu neem ik de controle over I'm fever dreaming (Ik droom van de koorts) I must be fever dreaming (Ik heb koorts, ik droom)