Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: of montreal Songtekst: baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: of montreal - baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van of montreal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van of montreal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby .

Origineel

I'm so glad I have you to think of, To channel all my loving energy into. Even though my feelings aren't returned, And in time I won't think about you this way, That still doesn't stop me, If just for now, wishing we were each other's baby. I feel these emotions for you still I know There's no way that you're the person I imagine you to be I don't know if it was chance, Or if this happened by fate. I don't expect you to feel the same, But if you did, well that would be great. Minutes can make memories that last a life time. I distort my minutes of beauty Into something that they're not. These things don't stop me, If just for now, wishing we were each other's baby.

 

Vertaling

Ik ben zo blij dat ik aan jou kan denken, om al mijn liefdevolle energie in te kanaliseren. Ook al worden mijn gevoelens niet beantwoord, en op den duur zal ik niet meer op deze manier aan je denken, Dat houdt me nog steeds niet tegen, Al is het maar voor nu, wensend dat we elkaars baby zijn. Ik voel deze emoties voor jou nog steeds weet ik Er is geen manier dat je de persoon bent die ik me jou inbeeld Ik weet niet of het toeval was, of dat dit door het lot is gebeurd. Ik verwacht niet dat jij hetzelfde voelt, maar als je dat wel deed, zou dat geweldig zijn. Minuten kunnen herinneringen maken die een leven lang meegaan. Ik vervorm mijn minuten van schoonheid in iets dat ze niet zijn. Deze dingen houden me niet tegen, Al is het maar voor nu, wensend dat we elkaars baby waren.