Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: of montreal Songtekst: expecting to fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: of montreal - expecting to fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van expecting to fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van of montreal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van of montreal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals expecting to fly .

Origineel

Anything we should know about your change? There you stood on the edge of your feather Expecting to fly While I laughed, I wondered whether I should wave bye Knowing that you've gone By the summer it was healing We had said goodbye All the years we'd spent with feeling Ended with a cry Babe, ended with a cry Babe, ended with a cry I tried so hard to stand As I stumbled and fell to the ground So hard to laugh as I fumbled And reached for the love I found Knowing it was gone If I never lived without you Now you know I'd die If I never said I loved you Now you know I'd try Babe, now you know I'd try Babe, now you know I'd try Babe

 

Vertaling

Moeten we iets weten over je verandering? Daar stond je op de rand van je veer Verwachtend om te vliegen Terwijl ik lachte, vroeg ik me af of ik vaarwel moest zwaaien Wetende dat je weg bent Tegen de zomer was het genezen We hadden afscheid genomen All the years we'd spent with feeling Eindigden met een schreeuw Schat, het eindigde met een kreet Schat, het eindigde met een kreet Ik probeerde zo hard te staan Toen ik struikelde en op de grond viel Zo hard om te lachen terwijl ik frummelde En reikte naar de liefde die ik vond Wetende dat het weg was If I never lived without you Nu weet je dat ik zou sterven If I never said I loved you Nu weet je dat ik het zou proberen Schat, nu weet je dat ik het zou proberen Schat, nu weet je dat ik het zou proberen Babe