Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oficina g3 Songtekst: o teu amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oficina g3 - o teu amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o teu amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oficina g3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oficina g3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o teu amor .

Origineel

Quantas vezes olhei pra trás. Tentando achar o que perdi. Confuso em meio a tantos erros. Você nunca deixou de cuidar de mim. Nas palavras, nos momentos,. Na angústia ou na dor. Sentia o Teu amor. O Teu amor me fez ver (me fez ver). Os Teus caminhos. O Teu amor mostrou pra mim (mostrou pra mim). Amor sem fim. Foi tão difícil ver os meus conceitos. Me afastaram tanto de você. Mas o Teu amor me alcancou. Pelo meu nome você chamou. Como luz na escuridão. Com a força da Tua mão. Você me levantou. O Teu amor me fez ver (me fez ver). Os Teus caminhos. O Teu amor mostrou pra mim (mostrou pra mim). Claro como o sol. É o Teu amor por mim. Ao Teu amor vou seguir. Claro como o sol. É o Teu amor por mim. Por esse amor. Você morreu por mim(2x). Pelo o teu amor. Você venceu por mim. Claro como o sol. É o Teu amor por mim. Ao Teu amor vou seguir. Claro como o sol. É o Teu amor por mim. Por esse amor. Você morreu por mim (2x). Pelo o teu amor. Você venceu por mim

 

Vertaling

Hoe vaak heb ik niet achterom gekeken. Proberen te vinden wat ik verloren ben. Verward door zoveel fouten. Je bent nooit gestopt met voor me te zorgen. In woorden, in momenten. In angst of pijn. Ik voelde je liefde. Jouw liefde deed me zien. Jouw manieren. Uw liefde liet het me zien. Liefde zonder einde. Het was zo moeilijk om mijn concepten te zien. Ze namen me zo ver weg van jou. Maar je liefde reikte naar mij Bij mijn naam riep je Als licht in de duisternis. Met de kracht van Uw hand Je tilde me op. Jouw liefde deed me zien. Jouw manieren. Uw liefde liet het me zien. Zo helder als de zon. Het is je liefde voor mij. Uw liefde zal ik volgen. Zo helder als de zon Het is je liefde voor mij Voor deze liefde. Je stierf voor mij (2x). Voor je liefde. Je hebt voor mij gewonnen. Zo helder als de zon. Het is Uw liefde voor mij. Uw liefde zal ik volgen. Helder als de zon Het is je liefde voor mij Voor deze liefde. Je stierf voor mij (2x). Voor je liefde. Je hebt voor mij gewonnen.