Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oficina g3 Songtekst: pulso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oficina g3 - pulso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pulso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oficina g3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oficina g3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pulso .

Origineel

Quando eu não posso conter. As lágrimas que caem no chão. Quando a dor e o medo tomam conta do meu coração. Eu chamo por Você. Eu grito por Você. Eu vou lutar até o dia amanhecer. Esperando Tua mão vir me socorrer. Quando me faltam palavras pra Te falar. E quando a fé e a esperança começam a me deixar. Eu chamo por Você. Eu grito por Você. Eu vou lutar até o dia amanhecer. Esperando Tua mão vir me socorrer. É o teu amor que me sustenta e me dá forças. Forças pra lutar, até o dia amanhecer. Eu vou lutar até o dia amanhecer. Esperando Tua mão .... Eu vou lutar até o dia amanhecer. Esperando Tua mão... 3X. Vir me socorre---e---er. Esperando Tua mão...

 

Vertaling

Als ik me niet kan inhouden. De tranen die op de grond vallen. Als pijn en angst mijn hart overnemen. Ik roep om U. Ik roep om U. Ik zal vechten tot de dag aanbreekt Wachtend op Uw hand om mij te komen redden. Als ik geen woorden heb om tot U te spreken. En wanneer geloof en hoop me beginnen te verlaten. Ik roep tot U. Ik roep om U. Ik zal vechten tot de dag aanbreekt wachtend op Uw hand om mij te komen redden. Het is Uw liefde die mij ondersteunt en mij kracht geeft. Sterkte om te vechten, tot de dag aanbreekt. Ik zal vechten tot de dageraad. Wachtend op je hand .... Ik zal vechten tot de dageraad. Wachtend op je hand... 3X. Kom naar mijn redding-- en-- Wachtend op je hand...