Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oficina g3 Songtekst: sou eu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oficina g3 - sou eu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sou eu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oficina g3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oficina g3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sou eu .

Origineel

Abro os olhos e ele está lá. Desço na próxima estação. E não importa pra onde eu vá. Onde eu for ele vai estar. Fujo pra me libertar. Mesmo tão longe não posso evitar. Percebo que fugir de mim é o mesmo. Que correr sem sair do lugar. Quando vou enxergar que é o espelho. Que mostra a verdade. Que esse sou eu. Fecho os olhos pra descansar. Mas minha mente não sai do ar. Me falta o ar, mal posso respirar. Um grito para acordar!. Já é hora vou encarar, vou enfrentar. Reconhecer que eu não sou herói. Feito qualquer um preciso de ajuda. A verdade libertará. Quando vou enxergar que é o espelho. Que mostra a verdade. Que esse sou eu. Mentir pra mim não adianta mais. Pois agora vejo. Que esse sou eu. Não importa pra onde eu vá. Importa que eu reconheça. Que preciso de Você. Porque esse sou eu

 

Vertaling

Ik doe mijn ogen open en hij is daar. Ik stap uit bij het volgende station. En het maakt niet uit waar ik heen ga. Waar ik ook ga, hij zal er zijn Ik ren om vrij te komen Zelfs zo ver weg kan ik het niet helpen Ik realiseer me dat weglopen van mij hetzelfde is dan rennen zonder de plaats te verlaten. Wanneer ik zal zien dat het de spiegel is Dat toont de waarheid. Dat dit ik ben. Ik sluit mijn ogen om te rusten Maar mijn geest zal niet buiten adem raken Ik ben buiten adem, ik kan nauwelijks ademen. Een schreeuw om wakker te worden! Het is tijd om het onder ogen te zien, om het onder ogen te zien Erken dat ik geen held ben Net als ieder ander heb ik hulp nodig De waarheid zal me bevrijden Wanneer ik zal zien dat het de spiegel is Dat toont de waarheid. Dat dit ik ben Liegen tegen mezelf heeft geen zin meer. Voorlopig zie ik het. Dat dit ik ben. Het maakt niet uit waar ik heen ga. Het is belangrijk dat je het begrijpt. Que me necesita de Ti. Porque esse é eu