Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ofra haza Songtekst: ahava

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ofra haza - ahava ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ahava? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ofra haza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ofra haza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ahava .

Origineel

Day after day, night after night Nothing in love is black or white Deep down inside, trying to touch Wanting to say, "I love you so much" Wish for a star, sparkling light Don't run away, just hold me tight Deep down inside, trying to touch Wanting to say, "I love you so much" Ahava, tomorrow we will find Ahava, a way into the light Ahava, you and I Ahava Yo vo cha yom, le cha ve li Ya vo cha yom, koo lo she li Bli mil ha ma, bli ema Rak ahava, le ne sha ma Ahava, tomorrow we will find Ahava, destiny is calling Ahava, you and I Ahava Don't run and hide, don't hold me tight I'm going there to see the light I wish to know the magic star I wish to know the ? Ahava, tomorrow we will find Ahava, a way into the light Ahava, you and I Ahava

 

Vertaling

Dag na dag, nacht na nacht Niets in de liefde is zwart of wit Diep van binnen, proberen aan te raken Ik wil zeggen, "Ik hou zoveel van je" Wens voor een ster, sprankelend licht Loop niet weg, hou me stevig vast Diep van binnen, proberen aan te raken Ik wil zeggen, "Ik hou zoveel van je" Ahava, morgen zullen we vinden Ahava, een weg naar het licht Ahava, jij en ik Ahava Yo vo cha yom, le cha ve li Ya vo cha yom, koo lo she li Bli mil ha ma, bli ema Rak ahava, le ne sha ma Ahava, morgen zullen we vinden Ahava, het lot roept Ahava, jij en ik Ahava Loop niet weg en verstop je niet, hou me niet vast Ik ga daarheen om het licht te zien Ik wens de magische ster te kennen Ik wens de magische ster te kennen Ahava, morgen zullen we vinden Ahava, een weg naar het licht Ahava, jij en ik Ahava