Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oi va voi Songtekst: foggy day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oi va voi - foggy day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foggy day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oi va voi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oi va voi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foggy day .

Origineel

I was a stranger in the city Out of town were the people I knew I had that feeling of self-pity What to do, what to do, what to do The outlook was decidedly blue But as I walked through the foggy streets alone It turned out to be the luckiest day I've known A foggy day, in London town Had me low, had me down I viewed the morning, with much alarm British Museum, had lost its charm How long I wondered, Could this thing last But the age of miracles, hadn't past For suddenly, I saw you there And through foggy London town, The sun was shining everywhere For suddenly, I saw you there And through foggy London town, The sun was shining everywhere Everywhere Everywhere Everywhere

 

Vertaling

Ik was een vreemdeling in de stad Buiten de stad waren de mensen die ik kende Ik had dat gevoel van zelfmedelijden Wat te doen, wat te doen, wat te doen De vooruitzichten waren uitgesproken somber Maar toen ik alleen door de mistige straten liep Het bleek de gelukkigste dag te zijn die ik ooit heb gekend Een mistige dag, in Londen Had me laag, had me neer Ik bekeek de ochtend, met veel ongerustheid British Museum, had zijn charme verloren Hoe lang ik me afvroeg, Kon dit ding blijven bestaan Maar de tijd van wonderen, was nog niet voorbij Want plotseling, zag ik jou daar En door de mistige Londense stad, De zon scheen overal Want plotseling zag ik je daar En door de mistige Londense stad, De zon scheen overal Overal Overal Overal