Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oingo boingo Songtekst: elevator man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oingo boingo - elevator man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van elevator man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oingo boingo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oingo boingo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals elevator man .

Origineel

Who's goin down Who's goin down - who's goin down I ride my elevator Through the shafts of your heart When you climb aboard baby There's no getting off I'm a silent operator won't you please take my hand I am so polite - I'm the elevator man Friction and harmony - who's gonna ride with me I'm the elevator man Who's going down who's comin with me Who wants to take a chance On a piece of abstract reality It's only just a dance Won't you come and ride with the elevator man Who's goin down yeah - movin slow without a sound Who's going down - who's going down - who's going down

 

Vertaling

Who's goin down Who's goin down - who's goin down I ride my elevator Door de schachten van je hart When you climb aboard baby There's no getting off Ik ben een stille operator wil je alsjeblieft mijn hand pakken Ik ben zo beleefd - ik ben de liftman Wrijving en harmonie - wie gaat er met me meerijden Ik ben de liftman Wie gaat er naar beneden wie gaat er met me mee Who wants to take a chance Op een stukje abstracte realiteit It's only just a dance Wil je niet komen en meerijden met de lift man Who's goin down yeah - movin slow without a sound Who's going down - who's going down - who's going down