Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ol' dirty bastard Songtekst: got your money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ol' dirty bastard - got your money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got your money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ol' dirty bastard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ol' dirty bastard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got your money .

Origineel

Oh baby I dedicate this to all the pretty girls All the pretty girls It's on All the pretty girls, in the world And the ugly girls too Cause to me your pretty anyways baby You give me your number, I call you up You act like your pussy don't interrupt I don't have no problem with you fucking me But I have a little problem wit you not fucking me Baby you know I'ma take care of you Cause you say you got my baby, and I know it ain't true Is it a good thing? No it's bad bitch For good or worse, makes you switch So I walk on over with my Cristal Bitches, niggaz put away your pistols Dirty wont be having it in this house Cause bitch I'll cripple your style Now that you heard my charming voice You couldn't get another nigga, coochie won't get moist If you wanna look good and not be bummy Girl you better give me that money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Yo! So I glanced at the girls, girls glanced at me I whispered in their ear, wanna be with me? You wanna look pretty though, in my video Ol' dirty on the hat and I let you all know Just dance! If you caught up in the Holy Ghost trance If you stop! I'ma put the killer ants in your pants I'm the O-D-B as you can see Every eye, don't you be watching me I don't want no problems cause I put you down In the ground where you can not be found I'm just dirt dog trying to make sum bunny So give me my streaks and give me my honey Radio, yes all day, everyday Recognize I'm a fool and ya luv me! None of you nuh better look at me funny You nuh know my name now give me my money! Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Sexy, sexy, sexy! Sexy, sexy, sexy! Sexy, sexy, sexy! Yo, yo! Nigga playing in the club like this all night Bitches put your ass out let me hold it tight You looking at my wrist saying "its so nice" The price bitch is diamonds shining disco light You better help me solve my problem Or I'ma get this money and rob them Lucky dog when I won the lotto Ran up on my car for carrying kilos You can call me dirty, and then lift up your skirt And you want some of this dirty, god made dirt and dirt bust yo ass Stop annoying me, yeah! I play my music loud It takes the bastard ol' dirty, to move the crowd They say he had his dick in his mouth Eddie Murphy told me that back in the house But give me my money! Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey Baby I got your money Hey, dirty, baby I got your money Don't you worry, I said hey

 

Vertaling

Oh baby Ik draag dit op aan alle mooie meisjes All the pretty girls It's on Alle mooie meisjes, in de wereld And the ugly girls too Cause to me you pretty anyways baby Je geeft me je nummer, ik bel je op Je doet alsof je poesje niet stoort Ik heb er geen probleem mee dat je me neukt Maar ik heb een klein probleempje met dat je me niet neukt Baby, je weet dat ik voor je zal zorgen Want je zegt dat je mijn baby hebt, en ik weet dat het niet waar is Is het iets goeds? Nee, het is slecht, trut. In goede en slechte tijden, maakt dat je overstapt So I walk on over with my Cristal Bitches, niggaz doe jullie pistolen weg. Dirty zal het niet in dit huis hebben Cause bitch I'll cripple your style Nu dat je mijn charmante stem hebt gehoord Je kan geen andere neger krijgen, je poesje zal niet vochtig worden Als je er goed uit wilt zien en niet stom bent Meid, je kunt me beter dat geld geven Hey, dirty, baby I got your money Maak je geen zorgen, ik zei hey Schatje ik heb je geld Hé, viespeuk, schatje ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi Schatje ik heb je geld Yo! Dus ik keek naar de meisjes, meisjes keken naar mij Ik fluisterde in hun oor, wil je bij mij zijn? Je wilt er wel mooi uitzien, in mijn video Ol' dirty on the hat and I let you all know Dans gewoon! Als je gevangen zit in de Heilige Geest trance Als je stopt! stop ik de mieren in je broek Ik ben de O-D-B zoals je kan zien Elk oog, kijk niet naar mij Ik wil geen problemen want ik leg je neer In de grond waar je niet gevonden kan worden Ik ben gewoon een vuil hondje die een sum bunny probeert te maken So give me my streaks and give me my honey Radio, ja de hele dag, elke dag Recognize I'm a fool and ya luv me! Niemand van jullie kan me nu beter grappig aankijken Je kent mijn naam niet, geef me mijn geld! Hey, dirty, baby I got your money Maak je geen zorgen, ik zei hey Schatje, ik heb je geld. Hé, viespeuk, baby ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi Schatje ik heb je geld Sexy, sexy, sexy! Sexy, sexy, sexy! Sexy, sexy, sexy! Yo, yo! Nigga speelt de hele nacht zo in de club Bitches steek je kont uit, laat me hem vasthouden You looking at my wrist saying "its so nice" De prijs bitch is diamanten schijnend disco licht Je kunt me maar beter helpen mijn probleem op te lossen Of ik pak dit geld en beroof ze. Lucky dog toen ik de lotto won Ran up on my car for carrying kilos Je kan me vies noemen, en dan je rok optillen En je wilt wat van dit vuil, God maakte vuil en vuil bust yo ass Stop met me te irriteren, ja! Ik speel mijn muziek hard Je hebt die klootzak van een viezerik nodig, om de menigte te bewegen Ze zeggen dat hij zijn lul in zijn mond had. Eddie Murphy vertelde me dat in het huis Maar geef me mijn geld! Hey, dirty, baby ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hey Schatje ik heb je geld Hé, viespeuk, ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi Schatje ik heb je geld Hey, vies, baby ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi Schatje ik heb je geld Hey, vies, baby ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi Schatje ik heb je geld Hey, vies, baby ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi Schatje ik heb je geld Hey, vies, baby ik heb je geld Maak je geen zorgen, ik zei hoi