Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: old 97's Songtekst: up the devil's pay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: old 97's - up the devil's pay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up the devil's pay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van old 97's! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van old 97's en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up the devil's pay .

Origineel

I'm gonna tend a bad fire until you come around I'd sing you real live love songs If I could get the feeling down I want to make you happy but the devil's out my way So I'll just pack up everything Roll it out and up the devil's pay I want to cause a bad scene But I gotta change my ways I want to hear your sound again I want to see you 'round someday I want to make you happy But the devil's out my way So I'll just pack up everything Roll it out and up the devil's pay and it seems no one can comfort me To take me from this station where I'm at Cause the things I love are leaving me And it's taken every single piece It's a grade-A mess and it's cutting teeth It's a big black wind that's blowing back of me I'm gonna roll up everything into a big red sun Boil til the room's insane Wave my rattles on and on I want to make you happy but the devil's out my way So I'll just pack up everything Roll it out and up the devil's pay

 

Vertaling

Ik ga voor een slecht vuur zorgen tot jij langskomt Ik zou live liefdesliedjes voor je zingen Als ik het gevoel naar beneden kon krijgen Ik wil je gelukkig maken maar de duivel is uit mijn weg Dus ik pak gewoon alles in Rol het uit en ga naar het loon van de duivel Ik wil een slechte scène veroorzaken But I gotta change my ways Ik wil je geluid weer horen Ik wil je op een dag weer zien Ik wil je gelukkig maken Maar de duivel is uit mijn weg Dus ik pak gewoon alles in Rol het uit en geef de duivel z'n loon en het lijkt erop dat niemand me kan troosten Om me van dit station te halen waar ik nu ben Cause the things I love are leaving me And it's took every single piece Het is een puinhoop en het is tandenknarsend It's a big black wind that's blowing back of me Ik ga alles oprollen in een grote rode zon Kook tot de kamer krankzinnig is Ik zwaai mijn rammelaars maar door en door Ik wil je gelukkig maken maar de duivel is uit mijn weg Dus ik pak gewoon alles in Roll it out and up the devil's pay