Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oliver tree Songtekst: hurt nghtmre remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oliver tree - hurt nghtmre remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hurt nghtmre remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oliver tree! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oliver tree en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hurt nghtmre remix .

Origineel

[Intro] My day will come, I gave too much I sold my soul, I'm waiting for my pay in full I only want, your dying love, I've seen enough [Hook] I tried but, I don't think so, maybe it was me who was fucking up I gave all I could give but, it seems like it never really was enough [Bridge] I'm sorry if I hurt you I'm sorry if it got that bad I'm sorry I can't help you Somebody should've had your back [Hook] I tried but, I don't think so, maybe it was me who was fucking up I gave all I could give but, it seems like it never really was enough

 

Vertaling

[Intro] Mijn dag zal komen, ik gaf te veel Ik verkocht mijn ziel, Ik wacht op mijn volledige loon Ik wil alleen, je stervende liefde, Ik heb genoeg gezien [Hook] Ik heb het geprobeerd maar, ik denk het niet, misschien was ik het die het verklootte Ik gaf alles wat ik kon geven maar, het lijkt erop dat het nooit echt genoeg was [Bridge] Het spijt me als ik je pijn heb gedaan Het spijt me als het zo erg werd Het spijt me dat ik je niet kan helpen Someone should've had held your back [Hook] I tried but, I don't think so, maybe it was me who was fucking up I gave all I could give but, it seems like it never really was enough