Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: olivia newton john Songtekst: let me be there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: olivia newton john - let me be there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me be there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van olivia newton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van olivia newton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me be there .

Origineel

Where ever you go, where ever you may wander in your life Surely you know I always want to be there Holding your hand and standing by to catch you when you fall Seeing you thru in ev'rything you do Let me be there in your morning Let me be there in your night Let me change whatever's wrong and make it right Let me take you through that wonderland that only two can share All I ask you is let me be there Watching you grow and going thru the changes in your life That's how I know I'll always want to be there Whenever you feel you need a friend to lean on, here I am Whenever you call, you know I'll be there Let me be there in your morning Let me be there in your night Let me change whatever's wrong and make it right Let me take you through that wonderland that only two can share All I ask you is let me be there Let me be there in your morning Let me be there in your night Let me change whatever's wrong and make it right Let me take you through that wonderland that only two can share All I ask you is let me be there All I ask you is let me be there

 

Vertaling

Waar je ook heengaat, waar je ook heengaat in je leven Je weet toch dat ik er altijd wil zijn Je hand vasthouden en klaar staan om je op te vangen als je valt. Om je te zien bij alles wat je doet Laat me er zijn in je ochtend Laat me er zijn in je nacht Laat me veranderen wat verkeerd is en het goed maken Laat me je meenemen door dat wonderland dat alleen twee kunnen delen Alles wat ik vraag is dat je me daar laat zijn Kijken hoe je groeit en de veranderingen in je leven doormaakt Dat is hoe ik weet dat ik er altijd zal willen zijn Wanneer je voelt dat je een vriend nodig hebt om op te steunen, hier ben ik Wanneer je belt, weet je dat ik er zal zijn Laat me er zijn in je ochtend Laat me er zijn in je nacht Laat me veranderen wat verkeerd is en het goed maken Laat me je meenemen door dat wonderland dat alleen twee kunnen delen Alles wat ik je vraag is laat me er zijn Laat me er zijn in jouw ochtend Laat me er zijn in jouw nacht Laat me veranderen wat verkeerd is en het goed maken Laat me je meenemen door dat wonderland dat alleen twee kunnen delen Alles wat ik vraag is dat je me er laat zijn Ik vraag je alleen maar om daar te zijn