Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: olivia newton john Songtekst: recovery

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: olivia newton john - recovery ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van recovery? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van olivia newton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van olivia newton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals recovery .

Origineel

I live on an island far away All by myself, there's no one else Nobody calls but that's okay Don't need their help, I'm by myself Nobody here to make a career Of hurting me, deserting me Your crazy life ain't ever gonna get me Don't worry about my recovery 'Cause lover, you won't recover me I'm not too low, I'm not too high I'll get by makin' my recovery When I go wrong as people do There's only me to answer to Nobody here to bring me down No feelings I need step around Trouble and care are waiting out there But I'm alright, I'm safe tonight Your crazy life ain't ever gonna get me Don't worry about my recovery 'Cause lover, you won't recover me I'm not too low, I'm not too high I'll get by makin' my recovery Don't need your sympathy, save all your tears I've lived without tenderness for too many years Why would I need it now? Nobody here to make a career Of hurting me, deserting me Your crazy life ain't ever gonna get me Don't worry about my recovery 'Cause lover, you won't recover me I'm not too low, I'm not too high I'll get by makin' my recovery

 

Vertaling

Ik woon op een eiland ver weg Helemaal alleen, er is niemand anders Niemand belt, maar dat is oké Ik heb hun hulp niet nodig, ik ben alleen Niemand is hier om carrière te maken Van mij pijn te doen, mij te verlaten Jouw gekke leven zal me nooit krijgen Maak je geen zorgen over mijn herstel Want minnaar, je krijgt me niet terug Ik ben niet te laag, ik ben niet te hoog Ik kom er wel doorheen met mijn herstel Als ik in de fout ga, zoals mensen doen Moet ik me alleen verantwoorden Niemand hier om me naar beneden te halen Geen gevoelens waar ik omheen hoef te lopen Problemen en zorg wachten daar buiten But I'm alright, I'm safe tonight Jouw gekke leven zal me nooit krijgen Maak je geen zorgen over mijn herstel Want minnaar, je zult me niet herstellen Ik ben niet te laag, ik ben niet te hoog Ik kom er wel doorheen met mijn herstel Ik heb je medeleven niet nodig, bewaar al je tranen Ik heb te veel jaren zonder tederheid geleefd Waarom zou ik het nu nodig hebben? Niemand is hier om carrière te maken Van mij pijn te doen, mij te verlaten Jouw gekke leven zal me nooit krijgen Maak je geen zorgen over mijn herstel Want minnaar, je krijgt me niet terug I'm not too low, I'm not too high Ik kom er wel doorheen met mijn herstel