Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: olivia newton john Songtekst: sad songs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: olivia newton john - sad songs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sad songs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van olivia newton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van olivia newton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sad songs .

Origineel

(Billy Alessi/Bobby Alessi) It's early in the morning Today I'm moving away Sittin' here for the last time Makes me feel so strange My life here has ended Like a pulled up weed Don't play no sad songs They'll make me cry This situation reminds me Of when I went away to school My friends they all called me And said I've been made a fool My boyfriend he left me For my best friend Ahh don't play no sad songs They'll make me cry 'Cause sad songs are tearin' up my heart again Loneliness is standing in my path again I can feel it comin' I can hear it callin' out my name I don't wanna remember What I'm leavin' behind The radio plays a sad song And brings it on Loneliness surrounds me Like clouds bring rain Ahh don't play no sad songs They'll make me cry 'Cause sad songs are tearin' up my heart again Loneliness is standing in my path again I can feel it comin' I can hear it callin' out my name

 

Vertaling

(Billy Alessi/Bobby Alessi) Het is vroeg in de morgen. Today I'm moving away Sittin' here for the last time Makes me feel so strange My life here has ended Like a pulled up weed Speel geen droevige liedjes Ze zullen me aan het huilen maken Deze situatie doet me denken Aan toen ik naar school ging Mijn vrienden belden me allemaal En zeiden dat ik voor gek was gezet Mijn vriend heeft me verlaten Voor mijn beste vriend Ahh speel geen droevige liedjes Ze zullen me aan het huilen maken Want droevige liedjes verscheuren mijn hart weer Eenzaamheid staat weer op mijn pad I can feel it comin' I can hear it callin' out my name I don't wanna remember What I'm leavin' behind De radio speelt een droevig liedje And brings it on Eenzaamheid omringt me Like clouds bring rain Ahh speel geen droevige liedjes Ze zullen me aan het huilen maken 'Cause sad songs are tearin' up my heart again Eenzaamheid staat weer op mijn pad I can feel it comin' I can hear it callin' out my name