Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ollie Songtekst: You've Changed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ollie - You've Changed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You've Changed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ollie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter O van Ollie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You've Changed .

Origineel

Don't lie to me, all I want's the truth Inside of me, I think I'm losing you Who you tryna be? What you tryna prove? Not the person I knew, I knew, no [Verse 1] Don't lie to me I ain't feeling no love Like monogamy Had me thinking there was something really wrong with me But now I'm seeing that the problem was honesty, right? 'Cause you ain't telling the truth Funny I missed every one of your clues Now you're probably fallin' in love with some new dude Fuck it, Imma blame this whole thing on you You're why I'm broken in two And you're as cold as winter I'd give you a chance but you too busy drowning your liver And scrolling on Tinder You miss me hardly more than your liquor, your friends or ex Maybe this is me being bitter I tried to change for the better And yeah, I made mistakes But the difference is you changed never Finally pulling the lever Leaving my room I'm so sick of writing these letters I gave it all for you Losing my mind thinking you just want someone new Leaving me with trust issues But you don't care

 

Vertaling

Lieg niet tegen mij, alles wat ik wil, is de waarheid Binnenin me denk ik dat ik je verliest Wie ben je? Wat probeer je te bewijzen? Niet de persoon die ik wist, wist ik nee [Vers 1] Lieg niet tegen mij Ik voel me geen liefde Net als monogamie Had me aan het denken was er iets echt mis met mij Maar nu zie ik dat het probleem eerlijk was, toch? Omdat je de waarheid niet vertelt Grappig, ik heb elk van je aanwijzingen gemist Nu ben je waarschijnlijk verliefd op een nieuwe man Fuck, Imma beschuldigt dit hele ding op jou Jij bent daarom in twee stukken gebroken En jij bent zo koud als de winter Ik zou je een kans geven, maar je bent te druk om je lever te verdrinken En scrollen op Tinder Je mist me nauwelijks meer dan je drank, je vrienden of ex Misschien ben ik bitter Ik heb geprobeerd te veranderen voor het beter En ja, ik heb fouten gemaakt Maar het verschil is dat je nooit veranderd bent Uiteindelijk de hendel trekken Mijn kamer verlaten Ik ben zo ziek van het schrijven van deze brieven Ik gaf het alles voor jou Ik ben van plan om te denken dat je alleen iemand nieuw wilt Levert mij met vertrouwensvraagstukken Maar het maakt je niet uit